Meditaatiometsä

Teräsahjo, Timo
Nimeke: Meditaatiometsä
Tekijät: Teräsahjo, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793941
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.5.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 188
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kirjat A-Ö
Kotimainen kaunokirjallisuus
Kevät 2024
Uutuudet
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
"Sitä ei uskalla tehdä muuta kuin seistä paikoillaan ja hengittää katkonaisesti. Kuten velikin varmaan tekee. Minä en haluaisi hengittää katkonaisesti, mutta pallea tuntuu puristuvan kohti selkärankaa. Sydän
hakkaa. Lopettaisivat jo!”

Keväisenä päivänä 1983 kaksi vierasta miestä tunkeutuu väkivalloin Jeanin ja Ricardin bretagnelaiseen kotiin ja käynnistää tapahtumakulun, joka määrittää näiden kahden veljeksen koko tulevaisuuden.

Lähes neljäkymmentä vuotta myöhemmin suomalainen nuori mies tapaa entisen tyttöystävänsä, joka kertoo innostuneena ranskalaisesta zen-opettajasta aavistamatta kuinka peruuttamattomalla tavalla opettaja tulee muuttamaan heidän elämänsä.

Meditaatiometsä on moniääninen ja monisävyinen kertomus traumaattisen kokemuksen laajalle ulottuvista vaikutuksista. Se kertoo myös meditaatiosta ja hengellisen etsinnän maailmasta, jossa yksilön syvä tarve tulla kohdatuksi, voi joskus viedä synkkään metsään.

Timo Teräsahjo on turkulainen kuntoutustyötä tekevä psykologi, kirjailija ja Lääkäri-lehden kolumnisti. Meditaatiometsä on hänen seitsemäs kaunokirjallinen teoksensa.


Suosittelemme myös