Meditaatiometsä

Teräsahjo, Timo
Nimeke: Meditaatiometsä
Tekijät: Teräsahjo, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793941
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2023
Ilmestymispäivä: 15.10.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kirjat A-Ö
Kotimainen kaunokirjallisuus
Syksy 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
"Sitä ei uskalla tehdä muuta kuin seistä paikoillaan ja hengittää katkonaisesti. Kuten velikin varmaan tekee. Minä en haluaisi hengittää katkonaisesti, mutta pallea tuntuu puristuvan kohti selkärankaa. Sydän
hakkaa. Lopettaisivat jo!”

Keväisenä päivänä 1983 kaksi vierasta miestä tunkeutuu väkivalloin Jeanin ja Ricardin bretagnelaiseen kotiin ja käynnistää tapahtumakulun, joka määrittää näiden kahden veljeksen koko tulevaisuuden.

Lähes neljäkymmentä vuotta myöhemmin suomalainen nuori mies tapaa entisen tyttöystävänsä, joka kertoo innostuneena ranskalaisesta zen-opettajasta aavistamatta kuinka peruuttamattomalla tavalla opettaja tulee muuttamaan heidän elämänsä.

Meditaatiometsä on moniääninen ja monisävyinen kertomus traumaattisen kokemuksen laajalle ulottuvista vaikutuksista. Se kertoo myös meditaatiosta ja hengellisen etsinnän maailmasta, jossa yksilön syvä tarve tulla kohdatuksi, voi joskus viedä synkkään metsään.

Timo Teräsahjo on turkulainen kuntoutustyötä tekevä psykologi, kirjailija ja Lääkäri-lehden kolumnisti. Meditaatiometsä on hänen seitsemäs kaunokirjallinen teoksensa.


Suosittelemme myös