Matka muutokseen — Ratkaisukeskeinen elämäntapaopas

Wärn-Rancken, Mayvor; Perkiömäki, Annamaija
Nimeke: Matka muutokseen — Ratkaisukeskeinen elämäntapaopas
Tekijät: Wärn-Rancken, Mayvor (Kirjoittaja)
Perkiömäki, Annamaija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337301
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 1.10.2020
Ilmestymispäivä: 1.10.2020
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Tulossa
Tulossa: tilaa ennakkoon!
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: muutos, selviytyminen, selviytymistarina, vertaistuki, voimaantuminen, voimavara
Jokainen ihminen kohtaa elämässään kipupisteitä, ja näinä hetkinä esiin pyrkii erilaisia määriä stressiä, sairautta, väsymystä tai muita arjen ongelmia. Väsyneenä on vaikea muistaa, että jokaisella ihmisellä on voimavaroja ja selviytymiskeinoja oman elämän haasteiden selättämiseksi. Matka muutokseen -kirjassa
nostetaan näkyville ihmisen omia voimavaroja ja annetaan keinoja niiden vahvistamiseksi. Teos keskittyy siirtämään lukijan huomion ongelmista ratkaisujen etsimiseen ja löytämiseen.

Matka muutokseen on elämän yllättäviinkin käänteisiin oivallinen matkakumppani, jonka sivuille voi palata uudelleen ja uudelleen. Sen tarjoamat käytännölliset työkalut auttavat eteenpäin haasteellisissa tilanteissa ja kertomukset tavallisten ihmisten elämästä antavat vertaisuuden kokemuksia. Vaikka aina ei voi vaikuttaa kaikkeen, mitä elämä tuo tullessaan, teoksen ydin tiivistyy luottamukseen siitä, että elämä kantaa.

Mayvor Wärn-Rancken on teologian maisteri, työnohjaaja ja lyhytterapeutti, äiti ja rinnalla kulkija. Hänenpitkä pappisuransa on luonut syvää perspektiiviä lyhytterapiaan ja auttanut ymmärtämään ihmisyyteen liittyviä erilaisia haasteita. Wärn-Rancken teki lopputyönsä lyhytterapeuttikoulutuksessa työuupumuksenerityispiirteistä, joita hän ymmärtää hyvin myös oman kokemuksensa myötä. Hänet tunnetaan myös työhyvinvoinnista, työuupumuksesta, työssä jaksamisesta ja surutyöstä pitämistään luennoista.

Annamaija Perkiömäki on lähihoitaja, kouluttaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, joka on antanut
terapiaa yksilö- ja pienryhmissä vuodesta 2017. Perkiömäki on tehnyt pitkän uran seurakunnissa ja
ihmisläheisessä työssä. Lopputyönsä lyhytterapiakoulutuksessa hän teki aiheesta Pelolla johdetun henkilön ratkaisukeskeisestä tukemisesta lyhytterapian keinoin. Perkiömäki haluaa omassa elämässään kohtaamiensa haasteiden, ja niistä saatujen oppien ja kokemusten myötä auttaa muita ihmisiä selviytymään ja jaksamaan vaikeissa elämäntilanteissa.


Suosittelemme myös