Lumous, jolle kuulun

Taari, Maria
Nimeke: Lumous, jolle kuulun
Tekijät: Taari, Maria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790452
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 31.3.2021
Ilmestymispäivä: 31.3.2021
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Aistivoimaista eskapismia! Lontoossa asuva 24-vuotias Laura on päivisin töissä Penguin-kustantamossa. Viikonloppuisin hän harjoittelee meedion taitoja ja viettää aikaa kämppistensä tai poikaystävänsä kanssa. Erään mietiskelyn aikana Laura saa vision pyöreästä taskupeilistä, joka johdattaa hänet salaperäiseen maailmaan. Viikkojen kuluessa Laura tajuaa saaneensa yhteyden erääseen historian kiehtovimmista kuvataiteilijoista. Kun Laura ymmärtää peilin kutsun, näkymätön maailma muuttuu paljon fyysisemmäksi kuin hän on koskaan kuvitellut.

Lumous, jolle kuulun kuljettaa rinnakkain kahta elämäntarinaa. Ensimmäisessä liikutaan 1900-luvun alun Tukholmassa, toisessa vuoden 2016 Lontoossa. Hiljalleen sata vuotta ajassa erillään olevat tarinat kietoutuvat yhteen ja tuovat esiin teemoja, jotka ovat meille kaikille yhteisiä: luottamus, oman äänen löytäminen ja rohkeus kulkea sydämen ohjaamaa tietä.

Maria Taari (s. 1975) on taiteilija ja kustannusalalla pitkän uran luonut graafinen muotoilija. Viime vuosina hän on ohjannut myös henkisen kasvun ryhmiä ja retriittejä. Lumous, jolle kuulun on Taarin esikoisteos.


Suosittelemme myös