Löydä luonnollinen äänesi — Ääni, kehosi instrumentti

Rouvinen, Sara
Nimeke: Löydä luonnollinen äänesi — Ääni, kehosi instrumentti
Tekijät: Rouvinen, Sara (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790490
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.10.2023
Ilmestymispäivä: 30.10.2023
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Meillä on sisällämme ihmeellinen instrumentti. Ääni. Usein emme kuitenkaan tiedä miten voimme tuota instrumenttia soittaa.

Löydä luonnollinen äänesi vie lukijan matkalle oman äänen maailmaan ja nostaa esille, miten äänellä on ratkaiseva merkitys ihmisen hyvinvoinnissa ja menestyksessä. Ääntä on hyödynnetty jo kautta aikojen erilaisissa kulttuureissa rentoutumismenetelmänä ja tunteiden välittäjänä.

Kirja sisältää käytännönläheisiä vinkkejä ja helppoja harjoituksia miten omaa ääntä voi kehittää unohtamatta äänenhuoltoa. Harjoitusten avulla lukija saa ääneensä lisää voimaa, tunneilmaisua, kestävyyttä, kirkkautta ja syvyyttä. Kirjoitustehtävät pysäyttävät lukijan haastamaan rajoittavia uskomuksia liittyen lauluun, puhumiseen ja vapaaseen ilmaisuun. Lukija oppii ymmärtämään mitä piirteitä hänen omassa äänessään on ja miten omaa äänenkäyttöä voi kehittää.

Olit sitten ammattiesiintyjä, puhetyöntekijä tai muuten vain kiinnostunut äänestäsi, opi soittamaan kallisarvoista instrumenttiasi, joka kulkee läpi elämän mukanasi. Tule mukaan unohtumattomalle äänimatkalle!

Kirjailija Sara Rouvinen on kokenut esiintymis- ja äänivalmentaja, puheviestinnän FM, laulaja, lauluntekijä, sekä näyttelijä. Hän on valmentanut esiintymistä ja äänenkäyttöä IT-alan yrityksissä, koulutus- ja taidealan organisaatioissa sekä startup-kentällä Suomessa, Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.


Suosittelemme myös