Lintujen katselemisen taito

Ahonen, Marke
Nimeke: Lintujen katselemisen taito
Tekijät: Ahonen, Marke (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791794
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 29.9.2021
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 152
Tuoteryhmät: Kirjat
Hyvinvointi
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Filosofia
Kirjastoluokka: 58.12 Linnut
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lintuharrastus, linnut, lajit, havainnointi, tunnistaminen, eläinten käyttäytyminen, kaupunkiympäristö
Epätavallinen lintukirja tavallisista linnuista jokapäiväisessä elämässämme. Miten lintujen katsominen ja näkeminen avaa näkymiä uusiin maailmoihin ja saa tutun ympäristön näyttäytymään toisin? Miten lintuharrastus aloitetaan ja miten lintulajit opitaan tunnistamaan? Mitä lintujen perhe-elämän tarkkaileminen opettaa meille meistä itsestämme ja omista tunteistamme? Mikä on meidän paikkamme lintujen maailmassa?

Klassillisen filologian dosentti, tietokirjailija ja suomentaja Marke Ahonen kertoo lintuharrastuksestaan ja niistä yllättävistäkin asioista, joita se hänelle on antanut. Lintujen tarkkailun kautta opimme paitsi arvostamaan lintuja ja niiden meistä riippumatonta elämää myös ymmärtämään itseämme ja paikkaamme monilajisessa maailmassa. Kirjan painopiste on oman lähiluonnon tarkkailussa ja sen monimuotoisuudelle avautumisessa. Katso rohkeasti. Katso juuri nyt.


Suosittelemme myös