Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Liian nätti masentuneeksi

Nyman, Sohvi
Nimeke: Liian nätti masentuneeksi
Tekijät: Nyman, Sohvi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793750
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 24.10.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 228
Tuoteryhmät: Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: masennus, hoito, mielenterveys, uskomukset, minäkuva, tunteet, toipuminen, elämäntilanne, elintavat, ravitsemus, neurolingvistinen ohjelmointi, lääkkeetön hoito, itsehoito, kokemukset
Mitä jos masennus olisikin tunnevälttelyn tila, jota voi hoitaa kohtaamalla itsensä ja tunteensa sekä muuttamalla niitä uskomuksia ja elintapoja, jotka ovat vaikuttaneet masennuksen syntyyn?

Tutkimusten mukaan suomalaisia pidetään maailman onnellisimpana kansana. Silti noin puoli miljoonaa heistä syö mielialalääkkeitä - osa aivan turhaan. Masennukseen on aina olemassa yksi tai useampi juurisyy, jotka on olennaista selvittää.

Liian nätti masentuneeksi on kirja kaikille masennuksen kanssa kamppaileville. Se sisältää rohkaisevia parantumistarinoita sekä asiantuntijoiden näkemyksiä elämäntapojen, uskomusten ja ravinnon vaikutuksesta mielenterveyteen ja tarjoaa myös näkökulmia luonnolliseen, lääkkeettömään paranemiseen.

Kirja sisältää konkreettisia askeleita masennuksen selättämiseen. Kirjan harjoitukset auttavat oivaltamaan masennuksen syitä sukeltamalla ydintunteisiin ja ne tarjoavat keinoja oman mielenterveyden hoitamiseen ja masennuksen ennaltaehkäisemiseen. Lisäksi kirjasta voi lukea usean henkilön tarinan siitä, kuinka he ovat parantuneet masennuksesta.

Nyman toivoo, että hänen kirjansa toisi lukijoille tukea sekä voimaantumisen tunteita ja kokemuksia.

Sohvi Nyman on ihanuusvalmentaja, stylisti ja kirjailija, joka paini vuosia toistuvan masennuksen kanssa, kunnes selätti sen. Sohvilta on aiemmin ilmestynyt muun muassa kirja Olet ihana - Uskalla rakastaa itseäsi (2020).


Suosittelemme myös