Kyllähän mä tiedän miltä huora näyttää — Seksityön todellisuutta Suomessa

Suokas, Terhi
Nimeke: Kyllähän mä tiedän miltä huora näyttää — Seksityön todellisuutta Suomessa
Tekijät: Suokas, Terhi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793613
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.9.2022
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 273
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 30.12 Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: seksiala, prostituutio, vapaaehtoisuus, paritus, ihmiskauppa, prostituoidut, työ, työn sisältö, tulot, uhat, vaaratilanteet, väkivalta, stigmat, kokemukset, ennakkoluulot, mielikuvat, käsitykset, populaarikulttuuri, julkinen keskustelu, asiakkaat
Äänikirja, 2023
MP3
20,00 €

Lähes jokaisella on mielipide seksityöstä, mutta mihin se perustuu? Aihetta käsitellään niin viihdekulttuurissa kuin yhteiskunnallisessa keskustelussakin jatkuvasti, silti seksityöntekijöiden omaa ääntä kuullaan vain harvoin.

Seksuaalikasvattaja, kulttuurituottaja ja ihmisoikeusaktivisti Terhi Suokkaan teoksessa käsitellään laajasti tämän päivän suomalaisen seksityön ilmenemismuotoja ja ominaispiirteitä alalla toimivien omien kokemusten kautta. Puheenvuoron saavat teeman parissa työskentelevät viranomaiset ja muut ammatilliset toimijat sekä asiakkaat, läheiset ja ennen kaikkea seksityöntekijät itse. Teos mukailee syksyllä 2022 Helsingin kaupunginmuseossa avautuvaa näyttelyä, jonka punaisena lankana on ennakkokäsitysten haastaminen.


Suosittelemme myös