Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Korkojen kera — Matka oman talouden hallintaan

Littorin, Pauliina; Haapanen, Marja-Leena; Villanen, Jaana
Nimeke: Korkojen kera — Matka oman talouden hallintaan
Tekijät: Littorin, Pauliina (Kirjoittaja)
Haapanen, Marja-Leena (Kirjoittaja)
Villanen, Jaana (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337516
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Itseapukirjallisuus
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 36.1 Talouspolitiikka. Taloudelliset rakenteet
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkilökohtainen talous, rahankäyttö, taloudenhoito, taloussuunnittelu, varallisuus, sijoitustoiminta, sijoitukset (talous), taideteokset, osakkeet, naiset, säästäminen
Korkojen kera - Matka oman talouden hallintaan -teos on suunnattu naisille, joille sijoittamisen, korkojen ja marginaalien maailma jää usein kaukaiseksi - jopa vieraaksi - ja joilla ansainta on monesti miehiä heikompaa. Tietämättään naiset ovat kuitenkin suuria sijoittajia ja vaikuttavat siihen, millainen maailma on, sillä he tekevät suurimman osan perheen ostopäätöksistä, ja näin vaikuttavat siihen, mitkä yritykset jäävät henkiin ja mitkä häviävät. Tekemällä valinnan jonkin asian puolesta toimimme näin sijoittajina, ja muokkaamme maailmaa pala kerrallaan oman arvokuvamme kaltaiseksi.

Teos avartaa sitä, kuinka kodin arvoesineiden lisäksi myös kulutushyödykkeet voivat säilyttää tai lisätä arvoaan. Teos sisältää konkreettisia vinkkejä siitä, mihin kannattaa satsata ja miten oivallamme, mitkä asiat voivat olla sijoituskohteita. Kirjasta saa arkipäivän hyviä vinkkejä, joilla saa korkoa korolle, taloudellista riippumattomuutta, nautintoa, menestystä ja vaikutusvaltaa, mutta ennen kaikkea sielunrauhaa ja siunattua oloa viisaasta oman elämän taloustaitoisuudesta.

Marja-Leena Haapanen on positiivisella elämänasenteella rikastettu intohimoinen osakesijoittaja, kouluttaja sekä naisille suunnattujen sijoitustapahtumien uranuurtaja. Yli 40 vuoden työuran ja yli 30 vuoden osakesijoittamisen kartuttamalla kokemuksella Haapanen päätti toteuttaa unelmansa ja perustaa Suomeen Naisten Oman Pörssiklubin. Yritystoiminnan ohessa Haapanen toimii myös Helsingin Osakesäästäjien hallituksen jäsenenä ja toiminnanjohtajana.

Pauliina Littorin on suomalainen taideasiantuntija ja taidemarkkinoiden tutkija. Hän on myös kirjoittanut useita alaan liittyviä teoksia. Vuodesta 1999 alkaen Laitinen-Littorin on toiminut kolumnistina ja bloggaajana Taloustaito-lehdelle sekä pitänyt luentoja taidesijoittamisesta, taiteen keräilystä, taiteen hinnasta ja taiderikollisuudesta. Vuosina 2001-2003 Laitinen-Littorin toimitti ja juonsi Nimetön-kuvataideohjelmaa Yleisradiolle. Vuonna 2011 hän käsikirjoitti ja toimi asiantuntijana MTV3:lla näytetyssä televisio-ohjelmassa Taiteilijaelämää Salmelassa. Keväällä 2014 Fox-kanavalla alkaneessa Rojua, rojua -ohjelmassa hän esiintyy taideasiantuntijana. Vuonna 2018 Laitinen-Littorin on nähty Huutokaupan metsästäjät -TV-sarjan suomalaisversiossa.

Jaana Villanen on arvostrategi, palvelu- ja liiketoimintakehittäjä, joka näkee arvot myös sijoittamisen perustana, jonka pohjalta voidaan muuttaa maailmaa. Niiden avulla voidaan tehdä päätöksiä ja ottaa niitä askeleita, joissa sijoittaminen ja taloudelliset päätökset pohjautuvat ja pureutuvat kestävään kehitykseen ja laajempaan osallisuuteen yhteiskunnassa.


Suosittelemme myös