Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Koko keho hengittää

Rautaparta, Malla
Nimeke: Koko keho hengittää
Tekijät: Rautaparta, Malla (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793781
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Ilmestymispäivä: 30.10.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 151
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hengitys, hengityselimet, fysiologia, mietiskely, jooga, harjoitukset
"Koko keho hengittää" ohjaa automaattisesta hengityksestä tietoiseen hengittämiseen!

Miksi elämää rytmittävä hengityksen voimavara jää usein arjessa huomioimatta? Oletko ajatellut, miten hengityselimistö ja hengityksen aikaansaavat lihakset
toimivat? Entä kuinka ottaa koko keho mukaan hengittämiseen?

Hengittäminen on automaattista. Hengittäminen voi olla myös tietoista harjoittelua. Sen tavoitteena on kutsua esiin ne käyttämättömät voimavarat, jotka edistävät terveyttä ja
hyvinvointia.

Tietoisella hengittämisellä voi oppia säätelemään autonomisen hermoston toimintaa ja vaikuttamaan mielialaan. Tietoinen hengitys myös liikuttaa ihmistä sisältäpäin. Liike alkaa rintakehästä, se pitää selkänikamat ja sisäelimet hienovireisessä liikkeessä.

Parhaimmillaan hengityksen liike väreilee rengaslaineen tavoin koko kehoon. Tämä erinomainen teos kertoo havainnollisin kuvin miten terveyttä edistävää ja
ylläpitävää hengittämistä voi harjoitella. Anna tietoisesti tilaa kehoa ja mieltä tervehdyttävälle hengitykselle.

Malla Rautaparta on joogaopettaja, neurologian fysioterapeutti, kulttuuriantropologi, tietokirjailija ja Manipura-joogastudion perustaja. Hän on perehtynyt tietoiseen hengittämiseen usean vuosikymmenen ajan.

Hän on myös kehittänyt ja ohjannut raskausjoogaa ja synnytysvalmennusta yli 30 vuoden ajan. Malla Rautaparralta on aikaisemmin julkaistu muun muassa teos Synnytyksen liike ja rytmi - Opas synnyttämisen matkalle (Basam Books 2021). Koko keho hengittää on hänen seitsemäs teoksensa.


Suosittelemme myös