Kivuton — Opas toipumiseen

Huttunen, Hanna
Nimeke: Kivuton — Opas toipumiseen
Tekijät: Huttunen, Hanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337509
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 384
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Hyvinvointi
Traumakirjallisuus
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kipu, krooninen kipu, uupumus, hoitomenetelmät, kivunhoito, ravitsemus, ravintoainevalmisteet, vaihtoehtolääkintä
Avainsanat: Kipu, Krooninen kipu, Selviytymistarina, Voimaantuminen
Moni kärsii kivusta tai uupumuksesta niin, että se haittaa olennaisesti heidän elämäänsä. Mitä kaikkea kipujen taustalla voi olla? Voiko kivuista päästä eroon muuten kuin lääkkeillä?

Kivun, uupumuksen ja fibromyalgian itseltään kukistanut diplomiravintoterapeutti Hanna Huttunen kertoo kirjassaan laajasti mitä näiden oireiden taustalla voi todella olla ja miten oireista voi varmasti selvitä. Hän tuo monipuolisesti esille muun muassa mitä haittaa voi olla erilaisten ruoka-aineiden yhdistelyistä samalla aterialla tai elintarvikkeiden teollisen käsittelyn haitoista terveyteen. Miksi on yliherkkyystiloja, kipuilua ja mitä häiriöitä ruokavalio tai ympäristö lopulta aiheuttaakaan solutasolla.

Kirjan kannustavien ohjeiden avulla on mahdollisuus opetella hoitamaan itseään ja voimaan hyvin. Ohjeista on apua ravintoterapeuteille, hoitajille, muille kivusta kärsivän kanssa työskenteleville sekä vertaistuessa ja muutenkin terveydestään kiinnostuneille.

Hanna Huttunen on Suomen Terveysopisto Saluksesta valmistunut diplomiravintoterapeutti, ja pitänyt vastaanottoa Helsingissä vuodesta 2009 alkaen. Hän on ollut Suomen Ravintoterapiayhdistyksen puheenjohtaja, toimii tällä hetkellä Luonnonlääketieteen keskusliitto LKL ry:n hallituksessa, on pidetty luennoitsija ja kiitetty terapeutti.


Suosittelemme myös