Kivuton ja vapaa — Opaskirja toipumisen tielle

Huttunen, Hanna
Nimeke: Kivuton ja vapaa — Opaskirja toipumisen tielle
Tekijät: Huttunen, Hanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337509
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.8.2020
Ilmestymispäivä: 30.8.2020
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Kipu, Krooninen kipu, Selviytymistarina, Voimaantuminen
Kivun ja uupumuksen, fibromyalgian itse aikanaan selättänyt diplomiravintoterapeutti Hanna Huttunen on jälleen tarttunut aiheeseen ja kirjoittanut vihdoin loppuunmyytyä esikoisteostaan huomattavasti laajemman ja syvällisesti kivun ja uupumuksen taustatekijöihin ja niihin vaikuttamiseen pureutuvan teoksen, joka antaa konkreettisia keinoja itsensä hoitamiseen ja toipumisen ihmeelliselle tielle oli diagnoosi sitten mikä tahansa tai vaikka vielä tunnistamatta. Jopa 10% kansalaisista kärsii kipu-uupumusoireyhtymistä tai jommasta kummasta -kivusta tai uupumuksesta niin, että se haittaa oleellisesti heidän elämäänsä. Jokainen heistä, sekä heidän läheisensä, heidän kanssaan työskentelevät ja heitä hoitavat tahot tarvitsevat tätä kirjaa ja tämä kirja tulisin olla heidän kaikkien saatavillaan mahdollisimman helposti.

Huttunen tuo esille aiemmin olemattomalle huomiolle jääneitä, jopa vaiettuja kivun ja uupumuksen taustatekijöitä mm. erilaisista yliherkkyyksistä mitokondrioiden sekä endokannabinoidijärjestelmän häiriöihin saakka, pureutuu aikamme ilmiöihin ja elintarvikkeitten käsittelyn vaikutuksiin terveydellemme sekä rohkaisee tutkimusretkelle niihin uskomattomiin voimavaroihin, jotka jokaisella on mahdollisuus löytää, kun antaa itselleen luvan voida hyvin. Kirjan avulla pystyy kartoittamaan kipuun ja uupumukseen ja yleisestikin terveyteesi vaikuttavat taustatekijät ja saa selkeitä työkaluja niihin tarttumiseen.

Huttunen lähestyy oman taustansa ja työssään kohtaamiensa asiakkaitten laajan kipu- ja uupumuskirjon kautta ymmärryksellä ja lämmöllä kipujen sekä uupumuksen kanssa painivaa, joka saa konkreettisten neuvojen lisäksi kirjasta vertaistukea. Kirja soveltuu mainiosti myös kenelle tahansa terveydestään kiinnostuneelle, joka haluaa nauttia elämästä virkeänä ja kivuttomana. Kirja ei jää lukemisen jälkeen pölyttymään hyllyyn, vaan kattava asiasanahakemisto sekä reseptiosuus tekevät kirjasta käsikirjan, jolle löytyy jatkuvaa käyttöä.

Hanna Huttunen, joka sivuaa kirjassa asiatekstin ohessa myös omaa sekä asiakkaittensa tarinaansa kivuista sekä uupumuksesta vapauteen, on Suomen Terveysopisto Saluksesta valmistunut Dipl.ravintoterapeutti ja pitänyt vastaanottoa Helsingissä vuodesta 2009 ensin ravintoneuvojana ja 2011 lähtien ravintoterapeuttina, vaikuttanut 2013-2014 Suomen Ravintoterapiayhdistyksen puheenjohtajana ja toimii tällä hetkellä Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:n hallituksessa vastaanottotyön, luennoinnin ja erilaisten kurssien ja tapahtumien järjestämisen ohella. Hän on pidetty luennoitsija ja kiitetty terapeutti, jonka rakkaus elämään, herkulliseen ruokaan ja luontoon välittyy niin kuulijoille kuin asiakkaillekin ja antaa tähän kirjaan elämänmakua, joka inspiroi myös lukijaa ottamaan rohkeasti omassa elämässään ohjat käsiinsä. Sinulla on oikeus voida hyvin!


Suosittelemme myös