Kehitä tai kuihdu

Villanen, Jaana
Nimeke: Kehitä tai kuihdu
Tekijät: Villanen, Jaana (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337615
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 12.3.2020
Ilmestymispäivä: 12.3.2020
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: Pelottomuus, elämäntehtävä, motivaatio, tuotekehitys, tuotteistaminen
Miten voi harjoitella nopeaa toimintaa ja pelotonta tekemistä? Motivaatio toimintaympäristön muutoksen vaatimaan kehittämiseen ei synny pelkästä rahan tekemisestä vaan jostakin organisaation linjaamasta suuremmasta tarkoituksesta. Ilman tätä suurempaa tarkoituksen löytymistä on hankalaa löytää elementtejä muutoksessa pärjäämiseen. Vastaus kysymykseen MIKSI ei kuitenkaan synny tyhjästä, päinvastoin, vastauksen löytymiseen voi mennä vuosia ja sen jälkeenkin elementtejä tulee tarkastella ja kirkastaa koko ajan.

Tämä käsikirja muutoksessa pärjäämiseen auttaa oivaltamaan, että ilman selkeää ymmärrystä omasta toiminnasta, elämäntehtävästä, sinä, organisaatiosi tai yrityksesi ettei pysty tekemään ylivoimaista tuotekehitystä.

Tuotekehitysprosessissa pitää päästä niin syvälle, että siinä pystyttävä näkemään jotain sellaista, mitä muut eivät näe. Kirja avartaa näkökulmia siihen, kuinka tuotekehityksen avulla kehitetään olemassa olevista palveluista ja tuotteista merkityksellisiä - ja toisaalta kuinka tuotteistamalla ne voidaan harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti, kannattavasti ja asiakaslähtöisesti. Kirjaan on asetettu useita käytännön harjoitteita, joita voi tutkia, täyttää ja täydentää. Kirjan avulla löydetään itsestä elinikäisen kehittämisen valmentajan elementit.

Kirjailijana Jaana Villanen on halunnut omistaa tämä kirjan tuleville suunnannäyttäjille, joihin suomalaisista löytyisi eväitä, jos vain uskaltaisimme. Pitkään tuotekehittämisen parissa toimineena hän haluaa uskoa, että tämän kirjan luettua lukija uskaltaa kyseenalaistaa kaiken oppimansa oppiakseen lisää.


Suosittelemme myös