Kehitä tai kuihdu — Käsikirja muutoksessa pärjäämiseen

Villanen, Jaana
Nimeke: Kehitä tai kuihdu — Käsikirja muutoksessa pärjäämiseen
Tekijät: Villanen, Jaana (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337615
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 277
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 69.12 Tuotannon organisointi ja suunnittelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: liiketoiminta, kehittäminen, yritykset, yritysstrategiat, tuotekehitys, brändäys, tuotteistus, palvelumuotoilu, asiakaslähtöisyys, kilpailukyky, dynaamiset kyvykkyydet, johtaminen
Avainsanat: Pelottomuus, elämäntehtävä, motivaatio, tuotekehitys, tuotteistaminen
Miten voi harjoitella nopeaa toimintaa ja pelotonta tekemistä? Motivaatio toimintaympäristön muutoksen vaatimaan kehittämiseen ei synny pelkästä rahan tekemisestä vaan jostakin organisaation linjaamasta suuremmasta tarkoituksesta. Ilman tätä suurempaa tarkoituksen löytymistä on hankalaa löytää elementtejä muutoksessa pärjäämiseen. Vastaus kysymykseen MIKSI ei kuitenkaan synny tyhjästä, päinvastoin, vastauksen löytymiseen voi mennä vuosia ja sen jälkeenkin elementtejä tulee tarkastella ja kirkastaa koko ajan.

Tämä käsikirja muutoksessa pärjäämiseen auttaa oivaltamaan, että ilman selkeää ymmärrystä omasta toiminnasta, elämäntehtävästä, sinä, organisaatiosi tai yrityksesi ettei pysty tekemään ylivoimaista tuotekehitystä.

Tuotekehitysprosessissa pitää päästä niin syvälle, että siinä pystyttävä näkemään jotain sellaista, mitä muut eivät näe. Kirja avartaa näkökulmia siihen, kuinka tuotekehityksen avulla kehitetään olemassa olevista palveluista ja tuotteista merkityksellisiä - ja toisaalta kuinka tuotteistamalla ne voidaan harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti, kannattavasti ja asiakaslähtöisesti. Kirjaan on asetettu useita käytännön harjoitteita, joita voi tutkia, täyttää ja täydentää. Kirjan avulla löydetään itsestä elinikäisen kehittämisen valmentajan elementit.

Kirjailijana Jaana Villanen on halunnut omistaa tämä kirjan tuleville suunnannäyttäjille, joihin suomalaisista löytyisi eväitä, jos vain uskaltaisimme. Pitkään tuotekehittämisen parissa toimineena hän haluaa uskoa, että tämän kirjan luettua lukija uskaltaa kyseenalaistaa kaiken oppimansa oppiakseen lisää.


Suosittelemme myös