Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Kävelen

Sjöblom, Tom
Nimeke: Kävelen
Tekijät: Sjöblom, Tom (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794672
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 31.5.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 31.5.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Hyvinvointi
Kirjat A-Ö
Syksy 2023
Kevät 2024
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Meillä jokaisella on kyky, jonka harva tiedostaa, vaikka se on muuttanut maailman ja tehnyt siitä omamme. Tuo kyky, tai paremminkin lahja, on kävely – nimenomaan pystykävely – ihmisen oma supervoima, jonka merkitystä elämällemme jatkuvasti vähättelemme ja aliarvioimme.

Kävelen on ylistys ja kiitos kävelemisen lahjasta. Se on oodi askellukselle ja liikkuvalle mielelle – vaeltavalle ihmiselle. Se vie lukijan kävelyretkelle ihmiskunnan historiaan ja ihmisen mieleen ja – kävelemisen avulla – haluaa kertoa, että eläminen ja elossa oleminen itsessään on ihmeellinen asia, jota voisimme oppia paremmin ymmärtämään ja arvostamaan.

Erityisen huomion kirjassa saa tietoinen kävely tai tosikävely – käveleminen, joka tapahtuu tarkoituksellisesti ja kävelyn itsensä vuoksi. Kävelemisen historian ohella teoksessa esitellään myös erilaisia tosikävelyn lajeja, kuten uskonnollisia kävelyitä, filosofisia kävelyitä ja kuntokävelyitä. Lisäksi teoksessa esitellään lukijoille kävelevien ajattelijoiden perinnettä ja heidän oivalluksiaan kävelemisen merkityksestä ihmisen luovuuden ja hyvinvoinnin perustana.

Tom Sjöblom on tietokirjailija, uskontotieteilijä, teologian tohtori ja pappi. Ennen kaikkea hän on kuitenkin herrasmieskävelijä ja kävelyromantikko. Aikaisemmin hän on kirjoittanut uskontojen tutkimuksesta, kelttien uskontoperinteestä ja kävelyretkistään Irlannin myyttisillä paikoilla. Sjöblom työskentelee kirkkoherrana Inkoon seurakunnassa. Kävelemisen lisäksi hän keräilee myös kävelykeppejä ja lohikäärmeitä ja jäljittää vapaa-aikoinaan Graalin maljaa.


Suosittelemme myös