Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Kauhea kuolema ja karmivat kohtalot Suomen historiassa

Tuomikoski, Pekka
Nimeke: Kauhea kuolema ja karmivat kohtalot Suomen historiassa
Tekijät: Tuomikoski, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791893
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 179
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Historia
Kirjastoluokka: 92 SUOMEN HISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kuolema, rikokset, väkivalta, teloitus, onnettomuudet, sairaudet, sodat, katastrofit, nälänhätä, kuolemanrangaistus, kansanperinne, uskonto ja uskonnot, kuolemanjälkeinen elämä, henkilöhistoria, mikrohistoria, historia
Teos kertoo Suomen historian kauheista ja järkyttävistä kuolemantapauksista sekä muista kovista koettelemuksista, joita suomalaiset vuosisatojen saatossa ovat joutuneet kokemaan vasten tahtoaan. Sisukaan ei aina auttanut, kun hidas eloonjäämistaistelu hävittiin. Oikeuspöytäkirjat, kansan keskuudessa levinneet legendat ja varhaiset suomalaiset päiväkirjat, arkeologiset löydöt sekä muistelmateokset auttavat meitä pääsemään synkkien suomalaiskohtaloiden jäljille. Niitä on nykyihmisen vaikea kuvitella ja uskoa. Niiden todellisuuspohja on kuitenkin täysin kiistämätön.

Historioitsija Pekka Tuomikoski on kirjoittanut uransa aikana kymmeniä tietokirjoja. Hän asuu perheineen Limingassa, jonka kirkkoherrana hän on toiminut vuodesta 2020.


Suosittelemme myös