Kaikkea et voi saada, mutta tärkeimmät voit — Henkinen opas menestykseen

Marsh, Minna
Nimeke: Kaikkea et voi saada, mutta tärkeimmät voit — Henkinen opas menestykseen
Tekijät: Marsh, Minna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792739
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.9.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 199
Tuoteryhmät: Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tavoitteet, unelmat, menestyminen, itsetuntemus, valinta, energia, uskomukset, tunteet, hypnoosi, mielenrauha, vastuullisuus, elämänhallinta
Et saa kaikkea mitä haluat, vaikka kuinka unelmoisit, uskoisit ja suunnittelisit. Mikä onni!

Pidätkö elämästäsi? Onko sinulla tärkeitä tavoitteita? Onko sinun helppo saavuttaa tavoitteesi? Mitä jos voisit kirkastaa suuntaasi ja rakentaa itsesi näköistä menestystarinaa?

Kaiken haluamasi sijaan saat aina mitä tarvitset, jotta voisit kehittyä ihmisenä. Vastalääkkeenä loputtomiin haluihin, vertailukulttuuriin ja menestyksen metsästämiseen sinua ohjataan kohti tyyneyttä, jossa lopulta mitään ei puutu. Etenet kohti tavoitteitasi kärsivällisesti ja viisaasti - sisäisestä rauhasta ponnistaen.

Kirjan harjoitukset auttavat sinua määrittelemään menestyksen omilla mittareillasi, tunnistamaan suuntasi, sudenkuoppasi ja mahdollisuutesi.

Minna Marsh on Suomen ensimmäinen mentaalivalmentaja ja kliininen hypnoterapeutti. Vuodesta 2007 alkaen hän on auttanut asiakkaitaan - lapsista toimitusjohtajiin - purkamaan solmujaan. Marsh on työskennellyt valmentajana myös yli 40 urheilulajin parissa.


Suosittelemme myös