Kaikesta huolimatta — Mentalistin ohjeita hyvään oloon

Viikinkoski, Tommi
Nimeke: Kaikesta huolimatta — Mentalistin ohjeita hyvään oloon
Tekijät: Viikinkoski, Tommi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794122
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.4.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 131
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kevät 2023
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämänhallinta, itsekasvatus, stoalaisuus, henkinen hyvinvointi, onnellisuus, onni, vapaus, itsehallinta, elämäntaito
Miten voimme löytää onnen ja vapauden kaiken ympärillämme tapahtuvan pahan ja vastoinkäymisten keskellä?

Tommi Viikinkoski heräsi tähän kysymykseen rankan elämänvaiheen jälkeen vuonna 2017 ja päätti lähteä matkalle selvittämään keinoja hallita omaa mielialaansa. Kaikesta huolimatta - Mentalistin ohjeita hyvään oloon on matka muinaisten stoalaisten opetuksiin, sovellettuna nykypäivän moderniin elämään. Mitä stoalaiset opettivat siitä, mihin meidän kannattaisi keskittää huomiomme?

Kirja kertoo käytännöllisen ja helposti omaksuttavan tavan hallita omaa ajatteluaan. Se näyttää miten avuttomia olemme jatkuvasti päässämme virtaavan ajatustulvan alla, ja antaa ohjeet siitä irtaantumiseen. Monista itseä rajoittavista uskomuksista voi vapautua muuttamalla ajatteluaan.

Tommi Viikinkoski (s. 1984) on porilainen mentalisti, radiojuontaja ja puhuja. Hän kuuluu kansainväliseen Psychic Entertainers Association Inc -järjestöön ja yhdistää työssään mentalistina mm. suggestiota, psykologiaa sekä taikuutta.


Suosittelemme myös