Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Kahta kauniimmin — Opas eettiseen polyamoriaan

Veaux, Franklin; Rickert, Eve
Nimeke: Kahta kauniimmin — Opas eettiseen polyamoriaan
Alkuteos: More Than Two - A practical guide to ethical polyamory
Tekijät: Veaux, Franklin (Kirjoittaja)
Rickert, Eve (Kirjoittaja)
Talvikallio, Eeva (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527240717
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Alkuteos: More Than Two - A practical guide to ethical polyamory
Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 665
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Yhteiskunta
Hyvinvointi
Itseapukirjallisuus
Filosofia
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: polyamoria, ihmissuhteet, rakkaussuhde, etiikka
Poika tapaa tyton, ja he rakastuvat. Tyttö tapaa toisen pojan - hekin rakastuvat. Tyttö ja pojat tapaavat kolmannen pojan, tyttö toisen tytön, ja toinen tyttö vielä yhden pojan lisää. He kaikki rakastavat toisiaan ja elävät elämänsä yhdessä ja onnellisina.

Polyamorisissa ihmissuhteissa tämä on mahdollista. Polyamoria tarkoittaa elämistä romanttisesti, seksuaalisesti tai kummallakin tavoin intiimeissä ihmissuhteissa usean ihmisen kanssa yhtä aikaa - avoimesti, rehellisesti ja kaikkien tietoisella suostumuksella.

Eettinen ja toimiva monisuhteisuus edellyttää kehittyneitä ihmissuhdetaitoja. Teoksessaan Kahta kauniimmin: opas eettiseen polyamoriaan Franklin Veaux ja Eve Rickert opastavat lukijan lämpimällä ja humoristisella otteella polyamorian avaraan maailmaan ja tarjoavat yhteensä yli 40 vuoden poly-kokemuksensa pohjalta monipuolisen valikoiman neuvoja ja työkaluja tuolla kartoittamattomalla seudulla suunnistamiseen. He kirjoittavat polyamorisen ihmissuhde-elämän ilmiöistä, ulottuvuuksista ja arjesta selkeästi ja käytännön läheisesti, jakaen niin hauskoja kuin kipeitäkin tarinoita omasta ja läheistensä polyelämästä.

Kirja on erinomainen tiedonlähde kaikille polyamoriasta kiinnostuneille. Sitä voi suositella lämpimästi kaikille, jotka haluavat vuorovaikuttaa lähimpiensä kanssa eettisesti ja kunnioittavasti, ihmissuhteiden muodosta ja kumppaneiden määrästä riippumatta.


Suosittelemme myös