Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Jostakin olen tullut

Isotalo, Liisa
Nimeke: Jostakin olen tullut
Tekijät: Isotalo, Liisa (Kirjoittaja)
Isotalo, Liisa (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523792302
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.6.2021
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: halu, häpeä, naiseus, syyllisyys, toivo, äitiys
Kovakantinen kirja, 2020

24,90 €

Esikoisromaani Jostakin olen tullut kertoo äidiksi syntymisestä ja tyttäreksi kasvamisesta. Neljän hyvin erilaisen suomalaisen naisen elämäntarinat kietoutuvat toisiinsa tässä koskettavassa teoksessa, jonka päähenkilö Paula on yhden naisen synnyttämä, toisen kasvattama ja kolmannen äiti.

Kolme naisista on elänyt toisen maailmansodan, Helsingin Olympialaisten ja Berliinin muurin murtumisen aikoina. Yhdelle ne ovat kaukaista historiaa, vaikka kaikkihan toistuu. Ei samanlaisena, mutta samana. Vai toistuuko?

Teos laittaa kohtaamaan ajatuksia syyllisyydestä ja häpeästä hyväksikäytön, hylkäämisen ja sairastumisen maailmassa, mutta myös ajatuksia toivosta, sopeutumisesta ja rakkaudesta. Se on syvä rakkauden tunnustus näille naisille, Helsingille ja Berliinille sekä suvaitsevaisuudelle ja kansainvälisyydelle Helsingin Olympialaisista muurin murtumiseen ja sen kansainväliseen taidegalleriaan asti.

Liisa Isotalo on arvostettu ja palkittu teatteriohjaaja, johtaja ja kouluttaja. Hänen ohjauksiaan on nähty Suomen eri teattereissa miltei neljänkymmenen vuoden ajan. Hän on toiminut paitsi ohjaajana ja johtajana, myös opettajana, käsikirjoittajana, kurssien johtajana, asiantuntijana ja poikkitaiteellisten tapahtumien taiteellisena johtajana valmistuttuaan Teatterikorkeakoulusta Helsingistä. Liisa on toiminut myös tuntiopettajana (Taik, SibA, Teak). Hän on vuonna 2009 perustetun OSIRIS teatterin perustajajäsen, ja toimii nyt sen taiteellisena johtajana.


Suosittelemme myös