Joogan historia — Erakkomajoista kuntosaleille

Rautaniemi, Matti
Nimeke: Joogan historia — Erakkomajoista kuntosaleille
Tekijät: Rautaniemi, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527240656
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 3. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 410
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Hyvinvointi
Uskonnot ja hengellisyys
Kirjastoluokka: 29.52 Intian uskonnot ja mytologiat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, itämainen filosofia, suuntaukset, henkinen kasvu, mietiskely, liikunta, hyvinvointi, rentoutus, historia
Avainsanat: jooga, joogan historia
Mitä on jooga? Mistä se on tullut? Miksi sitä harjoitetaan?

Arvostetun teoksen laajennettu ja uudistettu laitos, joka kuljettaa lukijansa läpi joogan vaiherikkaan historian. Kirja on ainutlaatuinen ja harvinainen, tutkittua tietoa sisältävä esitys siitä, millaisen
matkan jooga on kulkenut muinaisista ajoista nykypäivään.

Helppolukuinen ja viihdyttävä teos perehdyttää lukijansa joogan taustaan intialaisessa kulttuurissa, sen historian tärkeimpiin käännekohtiin, sekä historian suurten joogien värikkääseen henkilögalleriaan. Lisäksi teos käsittelee kysymyksiä muun muassa joogan suhteesta uskontoon ja sitä, mihin joogalla pohjimmiltaan pyritään.

Jokaisen sivistyneen joogin ehdoton hankinta. Teos on omiaan joogaan vasta tutustuvalle, mutta tarjoaa monipuolisia näkökulmia myös pidempään harrastaneille.

Teologian maisteri, suomentaja ja jooga-asiantuntija Matti Rautaniemi on ensimmäisen suomenkielisen joogan historiasta kertovan kirjan Erakkomajoista kuntosaleille - miten jooga valloitti maailman (Basam Books 2015) kirjoittaja.


Suosittelemme myös