Jooga-nidra ja tietoisuuden taidot

Sipponen, Merja
Nimeke: Jooga-nidra ja tietoisuuden taidot
Tekijät: Sipponen, Merja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337035
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 136
Tuoteryhmät: Kirjat
Hyvinvointi
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, mietiskely, tietoisuus
Avaa tie syvään levollisuuteen - anna jooga-nidran vietellä sinut vastustamattomaan rentouteen. Jooga-nidra merkitsee unta valvetilassa. Se on syvää rentoutumista, jossa tietoisuus ympäristöstä kuitenkin säilyy.

Jooga-nidra ja tietoisuuden taidot esittelee käytännönläheisesti perinteisiä mielen hallintaan tähtääviä joogaharjoituksia. Harjoitusten avulla voi parantaa muistia, keskittymiskykyä, unen laatua sekä lisätä luovuutta. Harjoitukset auttavat myös stressin hallintaan, parantavat resilienssiä ja ehkäisevät työuupumusta.

Psykologi ja psykoterapeutti Merja Sipposella on pitkä kokemus ihmisten ohjaamisesta erilaisissa elämän käännekohdissa. Hän on harjoittanut joogaa ja meditaatiota yli 45 vuoden ajan.

"[---] 'Jooga-nidra' ansaitsee kirkkaasti paikkansa jokaisen rentoutumisesta ja pintaa syvemmälle menevästä harjoituksesta kiinnostuneen joogin kirjahyllyssä. [---] Kirja inspiroi ja antaa työkaluja omaan yoga-nidra -harjoitukseen. Lisäksi jooganopettajat saavat kirjasta paljon. Vaikkeivät ryhtyisikään ohjaamaan varsinaisia yoga-nidra -harjoituksia, kirjasta saa hyviä vinkkejä rentoutumisen ja savasanan ohjaamiseen." - Kreeta Ranki, joogaopettaja ja filosofi Joogamattoajatelmia-blogissa 25.1.2021


Suosittelemme myös