Johtamisvainu — näkökulmia itsen, yhteisön ja johtamisympäristön haisteluun

Mäki, Annastiina
Nimeke: Johtamisvainu — näkökulmia itsen, yhteisön ja johtamisympäristön haisteluun
Tekijät: Mäki, Annastiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791947
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.9.2021
Ilmestymispäivä: 30.9.2021
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Työelämä
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Johtamisvainu. Se on ymmärrystä niin itsestä, kanssatoimijoiden tarpeista kuin alati muuttuvasta
toimintaympäristöstä. Se on kykyä nähdä isommin ja tarkemmin sekä taitoa rakentaa yhteistä ja tulevaa todellisuutta toisten kanssa. Toimintaympäristön muutos ja kompleksisuus tuovat johtamiselle aivan uudenlaisia vaateita. Kirja tuo näkyväksi johtamisvainun kannalta oleellista kokemus- ja tutkimusperustaista ymmärrystä johtamis- ja työkäyttäytymisestä - ja lukijalle välineitä oman ja organisaationsa johtamisvainun kehittämiseen.
Kirja on tarkoitettu yleiseksi tietokirjaksi, niin johtajien, lähijohdon, kehittäjien kuin muidenkin teemasta kiinnostuneiden ammattikäyttöön, myös johtamisvalmennusten oheislukemistoksi. Teoksen on tarkoitus olla akateemisesti uskottavaa ja hyvin perusteltua tietotekstiä, mutta samalla uusia ajatuksia herättävää ja ymmärrettävää myös lukijoille, joille teemat eivät ole ennalta erityisen tuttuja. Tarkoituksena on tuoda näkökulmia esille tavalla, joka kirvoittaa keskustelua ja tuo välineitä parempaan johtamiseen. Tavoitteena on yhtenäinen teos, jossa lukija syventää ymmärrystään ja löytää käytännön työkaluja johtamisen ja organisaation kehittämiseen.

Kirjoittajakunta on monipuolinen ja ansioitunut, sekä johtamistutkimuksen että -kokemuksen valossa.
Artikkelien kirjoittajina on Psyconin työkäyttäytymisen asiantuntijoita sekä muita kokeneita ja nimekkäitä työelämäkehittäjiä, -tutkijoita ja johtajia. Kukin kirjoittaja tuo peliin oman erityisosaamisensa ja kokemuksensa. Kirjoittajaluettelon näet seuraavalta sivulla. Kirja on johtamisen eri alueisiin perehtyneiden asiantuntijapuheenvuorojen kokonaisuus. Osa artikkeleista on empiriaan perustuvia ja osa käytännön kautta johtajuutta tarkastelevia, reflektiivisiä ja kriittisiäkin avauksia. Kirjassa tuodaan esille tutkimustiedon lisäksi myös kokemusperustasta ymmärrystä, esimerkkejä ja tiedon soveltamista. Vaikka artikkelit tarkastelevat ajankohtaisia johtamisen ilmiöitä, on kirjan sisällön tarkoitus kestää myös aikaa ja tarjota lukijalle konkreettisia välineitä johtamisen kehittämiseen. Kunkin artikkelin loppuun kiteytetään ydinviestit lukijalle, ns. ”tassunjäljet”. Tekstit jalostuvat monivaiheisen kirjoitusprosessin edetessä, kun rakennamme yhteistä teoskokonaisuutta.


Suosittelemme myös