Johtamisvainu — Näkemyksellisyyttä johtamiseen

Mäki, Annastiina
Nimeke: Johtamisvainu — Näkemyksellisyyttä johtamiseen
Tekijät: Mäki, Annastiina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523791947
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 309
Tuoteryhmät: Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtajuus, johtajat, itsetuntemus, resilienssi, palautuminen, työyhteisötaidot, osallistaminen, puheeksiotto, yhteistyö, työelämä, monimuotoisuus, johtaminen, johtamiskulttuuri, kehittäminen, kyvykkyys, dynaamiset kyvykkyydet
E-kirja, 2022
EPUB
20,00 €

Johtamisvainu. Se on ymmärrystä niin itsestä, kanssatoimijoiden tarpeista kuin alati muuttuvasta toimintaympäristöstä. Se on kykyä nähdä isommin ja tarkemmin sekä taitoa rakentaa yhteistä ja tulevaa todellisuutta toisten kanssa. Toimintaympäristön muutokset ja kompleksisuus tuovat johtamiselle aivan uudenlaisia vaatimuksia. Kirja tarjoaa lukijalle välineitä oman ja organisaationsa johtamisvainun kehittämiseen.

"Teos on kiinni ajankohtaisissa teemoissa kuten kompleksisuudessa, itseohjautuvuudessa, palautumisessa, diversiteetissä ja resilienssissä ja tuo näihin kiinnostavia tutkimukseen pohjaavia näkökulmia." (VTT Pauli Forma, Varman työkykyjohtaja)

Kirjoittajakunta on monipuolinen ja ansioitunut, sekä johtamistutkimuksen että -kokemuksen valossa. Kukin kirjoittaja tuo peliin oman erityisosaamisensa ja kokemuksensa.

Kirja on tarkoitettu yleiseksi tietokirjaksi, niin johtajien, lähijohdon, kehittäjien kuin muidenkin teemasta kiinnostuneiden ammattikäyttöön.


Suosittelemme myös