Johda energiaa — Kohti uusiutuvaa organisaatiota

Salonen, Eveliina
Nimeke: Johda energiaa — Kohti uusiutuvaa organisaatiota
Tekijät: Salonen, Eveliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337776
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 201
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtaminen, muutosjohtaminen, johtajuus, vuorovaikutus, systeemiajattelu, uudistaminen, organisaatiot, työyhteisöt, organisaatiokulttuuri
Avainsanat: energia, inhimillinen vuorovaikutus, kvanttiteoria, organisaatio, sisäinen prosessi, systeemiajattelu, tulevaisuus, uusiutuminen
E-kirja, 2021
EPUB
15,90 €

Systeemisen vuorovaikutuksen ymmärryksellä työkaluja uusiutumiseen!

Organisaation menestyksen ratkaisee se, kuinka onnistumme johtamaan sen energiaa. Mutta mistä kaikesta organisaation energia muodostuu? Miten johtaa omaa ja muiden energiaa?

Energian johtaminen vaatii sitä, että johdamme toisiinsa vaikuttavia monimutkaisia suhteita. Teos tarjoaa tähän työkaluja, jotka on rakennettu systeemisen vuorovaikutuksen ymmärryksen pohjalta. Kirja tarkastelee sekä yksilön sisäisiä prosesseja että inhimillistä vuorovaikutusta. Se valottaa myös sitä, kuinka organisaatiot ja erilaiset yhteiskunnalliset ilmiöt vaikuttavat toisiinsa.

Kirja on suunnattu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita johtamaan paremmin sekä itseään että muita. Esitellyt työkalut soveltuvat hyödynnettäviksi kaikenkokoisissa organisaatioissa, niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannellakin sektorilla.

Eveliina Salonen on johtamisen ja elinvoimaisten työyhteisöjen valmentaja. Hän haluaa saada jokaisen ihmisen toteuttamaan täysimääräisesti omaa potentiaaliaan - inhimillisellä ja kestävällä tavalla. Salosella on yli 20 vuoden kokemus erilaisista johtamis- ja asiantuntijatehtävistä. Koulutukseltaan hän on varatuomari ja teologian maisteri sekä sertifioitu johdon coach (ICF).


Suosittelemme myös