Johanneksen ilmestykset

Marte, Sami
Nimeke: Johanneksen ilmestykset
Tekijät: Marte, Sami (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523795280
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 31.5.2025
Ilmestymispäivä: 31.5.2025
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kevät 2025
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Avainsanat: hengellisyys, maaginen realismi, rakkaus, usko
Pastori Johannes Corneliuksen aika on loppumassa. Hän ajautuu painajaismaiseen tapahtumakierteeseen, jossa lopullinen yhteentörmäys näyttää väistämättömältä. Työuupumus ja keski-iän kriisi selittävät osaltaan papin henkistä tilaa, mutta hänen uhkaavissa näyissään on paljon selittämätöntä.

Onko kielletty romanssi suntio Siiri Nummilan kanssa vain houkuttava uni vai jo lihaksi tullutta ja veren tahrimaa todellisuutta? Kuka on mystinen sanansaattaja, jonka ilmestymisiä Johannes todistaa Espoon keskiaikaisessa kivikirkossa? Onko hän tullut vapauttamaan uskon miehen menneen ajan kahleista ja oppien orjuudesta, vai onko kyse unohdettujen pimeyden voimien salakavalasta kuristusotteesta?

Pastori Sami Marten jännittävä pienoisromaani yhdistää kauhua, hengellisyyttä ja maagista realismia, jossa unen ja valveen maailmat, näkyvä ja näkymätön todellisuus limittyvät. Vanhan kirkon seinämaalaukset kertovat oman tarinansa mysteerin luonteesta, mutta sammumattomana johtotähtenä ylimaallisten myrskyjen yössä tuikkii myös voimista väkevin ja perustavin, rakkauden ikuinen valo.


Suosittelemme myös