Jäälyhty

Tarkiainen, Eija
Nimeke: Jäälyhty
Tekijät: Tarkiainen, Eija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790476
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.5.2021
Ilmestymispäivä: 15.5.2021
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
"O sole mio -- Jäälyhty Italiassa" on autofiktiivinen, tositapahtumiin perustuva tiivistunnelmainen romaani, joka sijoittuu Italian ja Suomen herättämien mielen- ja sielunkuvien välimaastoon. Ennalta-arvaamattomat, elämän dramaattiset käänteet vuoroin viettelevät ja vuoroin pakottavat päähenkilön kiihkeälle ja syväluotaavalle matkalle järjen ja tunteen, oikean ja väärän, elämän ja kuoleman rajamaille.

”Matkat, junamatkat ennen kaikkea, ovat kuin iltarusko, hämyinen katakombi, neutraaleja green zone -käytäviä eri ulottuvuuksien ja eri mielenmaisemien välillä; siellä missä en ole enää, en ole päätynyt vielä mihinkään ja ennen kaikkea: en ole kukaan. Tyhjiä tiloja, joissa kaikki on mahdollista. Tällä kertaa tuo tunne oli vielä voimakkaampi, olinhan menossa Pariisiin, minulle täysin tuntemattomaan kaupunkiin, tapaamaan puolituntematonta miestä, jonka kanssa minulla ei ollut edes yhteistä kieltä.”

Eija Tarkiainen (s.1965) on Italiassa 35 vuotta toiminut kielten ja kirjallisuuden maisteri, kouluttaja ja luennoitsija. Hän on omistanut viimeiset 10 vuotta edistämään yhteistyötä Italian ja Suomen välillä.


Suosittelemme myös