Itseohjautuvuus ja intuitio — Suunnistus työyhteisön supervoimiin

Akola, Anne Elina
Nimeke: Itseohjautuvuus ja intuitio — Suunnistus työyhteisön supervoimiin
Tekijät: Akola, Anne Elina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337370
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itseohjautuvuus, työntekijät, työyhteisöt, organisaatiokulttuuri, intuitio, muutosvalmius, itsetuntemus, johtaminen, johtajuus, johtamiskulttuuri, työelämä, muutos
Avainsanat: Intuitio, Itseohjautuvuus
E-kirja, 2021
EPUB
15,90 €

Kirja sisältää rautaisannoksen itseohjautuvuuden teoriaa selkeästi esitettynä, itseohjautuvuuden kehittämisen prosessimallin sekä käytännöllisiä harjoituksia. Lisäksi kirjassa on haastateltu huippuluokan johtajia ja asiantuntijoita siitä, mitä itseohjautuvuus ja intuitio heille merkitsevät ja kuinka itseohjautuvuuden kehittämistä on toteutettu erilaisissa organisaatioissa. Haastateltavina muiden muassa psykologi ja tietokirjailija Tony Dunderfelt, Suomen kansallisoopperan pääjohtaja Gita Kadambi ja Ericsson Finlandin tiimimanageri ja coach Minna Hallikainen.

Teoksesta on löydettävissä työyhteisön ja yksilöiden supervoimat, joilla saadaan aikaan sekä kilpailukykyä että kestävää hyvinvointia tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Anne Elina Akola FM, KM, Associated Certified Coach, Transformational Presence Coach, Reteaming Coach, aikuispedagogi on kouluttanut yksilöitä ja ryhmiä yli kolmenkymmen vuoden ajan itsensä kehittämisessä ja johtamisessa. Hänellä on monipuolinen kokemus valmentajana, yrittäjänä ja esimiestehtävissä kulttuurialan hallinnossa, liike-elämässä ja kolmannella sektorilla.

Anne Elina Akola tunnetaan myös puhujana itsen johtamista ja uutta organisaatiokulttuuria käsittelevissä aiheissa.


Suosittelemme myös