Inhimillisyyden voima työelämässä — Kohti menestystä ja hyvinvointia

Sippola, Petra
Nimeke: Inhimillisyyden voima työelämässä — Kohti menestystä ja hyvinvointia
Tekijät: Sippola, Petra (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794382
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 24.10.2023
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 250
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Syksy 2023
Uutuudet
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, inhimillisyys, edistäminen, vahvuudet (psykologia), työyhteisötaidot, johtajuus, johtaminen, vuorovaikutus, luottamus, ihmistuntemus, itsetuntemus, sosiaaliset taidot, työilmapiiri, työmotivaatio, työhyvinvointi, työpaikat, työkulttuuri, organisaatiot, kehittäminen, positiivinen psykologia
Inspiroiva ja käytännönläheinen kirja käsittelee inhimillisyyden merkitystä johtamisessa ja työelämässä. Kirja tarjoaa konkreettisia esimerkkejä siitä, miten inhimillisyyttä voidaan edistää työpaikoilla ja millaisia hyötyjä inhimillinen johtaminen ja työelämä voivat organisaatiolle tuoda.

Helppolukuinen kirja kokoaa yhteen tutkimustietoa ja käytännön esimerkkejä. Pehmeämmät johtajuus- ja työelämätaidot perustuvat tieteellisesti tutkittuun positiiviseen psykologiaan. Niiden soveltamisella arkipäivän työelämään on monia etuja.

Kirjan avulla lukija saa vinkkejä esimerkiksi siihen, miten inhimillisyyttä voi edistää työelämässä, miten työntekijöiden motivaatiota ja sitoutumista voi parantaa sekä miten työhyvinvointia voi edistää konkreettisesti. Kirjan tavoitteena on inspiroida lukijoitaan ajattelemaan uudella tavalla ja antaa heille käytännön työkaluja oman inhimillisyyden voiman löytämiseen ja käyttämiseen.

Johtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija Petra Sippola (KTT, lakiekonomi, AmO, hyvinvointivalmentaja) on tehnyt pitkän uran kehittääkseen ihmisten johtamisen
ja kehittämisen taitoja sekä työhyvinvointia. Sippola työskentelee johtamisen lehtorina korkeakoulussa ja valmentaa yrityksiä kohti inhimillisempää työelämää omassa Ilo & Innostus - yrityksessään.


Suosittelemme myös