Iho jota rakastat — Opas, joka muuttaa kaiken, mitä ihonhoidosta ajattelit

Brückler, Veera; Francioso, Annina; Partanen, Kati; Montonen-Koivisto, Dominika
Nimeke: Iho jota rakastat — Opas, joka muuttaa kaiken, mitä ihonhoidosta ajattelit
Tekijät: Brückler, Veera (Kirjoittaja)
Francioso, Annina (Kirjoittaja)
Partanen, Kati (Kirjoittaja)
Montonen-Koivisto, Dominika (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789527337936
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,90 € (31,73 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 274
Tuoteryhmät: Kirjat
Hyvinvointi ja jooga
Kirjat A-Ö
Uutuudet
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
Avainsanat: Iho-ongelma, Ihonhoito, Ihonhoito-opas
Rennompaa ja huolettomampaa otetta ihonhoitoon!

Haluaisitko tasapainoisen ja kauniin ihon, jossa sinulla on itsevarma olo myös ilman meikkiä? Näkyviä ja tuntuvia tuloksia on mahdollista saavuttaa käyttämättä ihonhoitoon tolkuttomasti aikaa ja rahaa.

Iho, jota rakastat on ihonhoito-opas, jonka avulla löydät oikean tavan hoitaa ihoasi - yksinkertaisesti, systemaattisesti ja luonnollisesti, ongelmien juurisyyt taklaten.

Kirja esittelee tiiviisti ja selkeästi kaiken, mitä sinun tulee ihonhoitoon liittyen tietää: perustiedot kehon ja ihon toiminnasta, käytännönläheiset vinkit. Opit ymmärtämään, mitä ihosi kulloinkin tarvitsee. Informaatiotulvan ja hajanaisen tiedon sijasta saat tuloksia. Ja rauhan ihosi suhteen.

Kirjoittajat ovat kokonaisvaltaisen ihonhoidon pioneereja, jotka tunnetaan ihonhoitoa mullistavasta TwistBe-yrityksestä sekä Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksesta. Biologian, ravitsemuksen ja kosmetiikan asiantuntemuksensa sekä käytännön asiakastyön pohjalta he ovat kehittäneet ainutlaatuisen, pitkäkestoisia tuloksia tuottavan ihonhoitometodin.

Kiireisinä äiteinä ja yrittäjinä kirjoittajat ymmärtävät, millaista on elää kuormittavan arjen keskellä, kun omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle ei tunnu jäävän riittävästi aikaa. Työssään heitä ajaakin eteenpäin aito halu auttaa ihmisiä saamaan tuloksia ihonsa hoidossa.

www.twistbe.fi

“Ihoni on tällä hetkellä lähes virheetön. Olen oppinut tunnistamaan ihoni tarpeita ja muuttamaan käyttämiäni tuotteita ja ruokavaliotani niiden mukaan. Kiitos ihanat!”

“Ihoni ei ole voinut näin hyvin sitten yläasteen, vaikka ihonhoitorutiinini on simppelimpi ja käytän vähemmän tuotteita kuin koskaan.”

“Vielä reilu kuukausi sitten kasvojeni ihoni oli ihan kamalassa kunnossa - atopiani ei ollut vielä kertaakaan aikuisiällä yltynyt niin pahaksi kuin tänä talvena. Teidän ansiostanne ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan! Ihoni on niin kosteutettu ja ihana, että olen mieluummin jopa kokonaan ilman kasvomeikkiä.”


Suosittelemme myös