Huomisen perintö — Kohti planetaarista tulevaisuusajattelua

Nylander, Annamaria; Kuusisto, Petri; Ketonen-Oksi, Sanna; Salonen, Arto O.
Nimeke: Huomisen perintö — Kohti planetaarista tulevaisuusajattelua
Tekijät: Nylander, Annamaria (Kirjoittaja)
Kuusisto, Petri (Kirjoittaja)
Ketonen-Oksi, Sanna (Kirjoittaja)
Salonen, Arto O. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794917
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2024
Ilmestymispäivä: 15.10.2024
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Syksy 2024
Tulossa
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
Avaimet planetaarisesti kestävään tulevaisuusajatteluun on yleistajuinen, tieteidenvälinen tietokirja. Se punoo visionäärisellä otteella yhteen talouden uudistumisen, hyvinvointimurroksen ja kriittisen tulevaisuudentutkimuksen kiinnostavimpia ja ajassa eläviä kysymyksenasetteluja. Tämän teoksen äärelle jokaisen tulevaisuutta rakentavan päätöksentekijän, asiantuntijan ja yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneen kansalaisen on syytä pysähtyä.

Teoksessa ei piehtaroida ongelmissa vaan keskitytään ratkaisuihin. Lukijalle tarjoillaan oivalluksia tulevaisuusajattelun kehittämiseksi. Kirja herättelee tunnistamaan niitä uskomuksia, joiden varassa talouskasvuriippuvaisessa suoritusyhteiskunnassa toimitaan. Se paljastaa vallalla olevien hyvinvointi- ja vaurauskäsitysten taustalla olevat oletukset.

Teos auttaa lukijaa löytämään keinoja, joilla hyvä elämä saadaan mahtumaan reilulla tavalla tälle käytössämme olevalle planeetalle. Kirjassa tunnistetaan perusta, jonka varaan rakentuu toiveikas ja todeksi tekemisen arvoinen tulevaisuus.

Kirjoittajat ovat omien tieteenalojensa konkareita, työelämän uudistajia ja ennakkoluulottomia ajattelijoita. Arto O. Salonen on professori, yhteiskuntamuotoilija ja yksi terävimpiä yhteiskunnallisen muutoksen sanoittajia Suomessa, Sanna Ketonen-Oksi on futuristi ja transformatiivisen tulevaisuudentutkimuksen uudistaja, Annamaria Nylander on sosiaalipsykologi ja tulevaisuuden tekijä ja Petri Kuusisto vaikuttavuussijoittamisen uranuurtaja.


Suosittelemme myös