Hullua hurskaammaksi — Merkintöjä maanisen matkapäiväkirjasta

Hietanen, Heli
Nimeke: Hullua hurskaammaksi — Merkintöjä maanisen matkapäiväkirjasta
Tekijät: Hietanen, Heli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792883
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 12.5.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 249
Tuoteryhmät: Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kaksisuuntainen mielialahäiriö, mielenterveyshäiriöt, psykoosit, mania, masennus, mielenterveysongelmat, psykiatrinen hoito, itsetuntemus, henkisyys, kokemukset
Hullua hurskaammaksi ‒ Merkintöjä maanisen matkapäiväkirjasta tarjoilee elämänmakuisen kierroksen kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavan matkassa Euroopan sykkeessä. Lukija pääsee kokemaan hulluuden syöverit, kun kertoja avautuu erityislaatuisista kokemuksistaan ja ruotii sekoamisen olemusta.

Lämmöllä ja huumorilla kirjoitettu teos raottaa rohkeasti tabuja. Se pakottaa meidät pohtimaan ja myötäelämään hulluutta, jolta mieluiten sulkisimme silmämme.

Miltä maailma näyttää psykoottisen silmin? Miksi joissakin vanhoissa kulttuureissa sekopäisyyttä pidetään lahjakkuuden merkkinä ja meillä hullut suljetaan lukkojen taakse? Voisiko mielenterveysongelman häpeäleimasta päästä jo hiljalleen eroon? Mikä yhteys on hulluudella ja henkisyydellä?

Hullua hurskaammaksi on uusi, toivoa herättävä puheenvuoro avaramman lähestymistavan ja inhimillisemmän maailman puolesta.

Heli Hietanen (s. 1978) on maailmalla työskentelevä simultaanitulkki, jolla on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö.


Suosittelemme myös