Hevonen on kuin ihmisen mieli — Henkisen hevostaidon kirja

Lepistö, Tiina
Nimeke: Hevonen on kuin ihmisen mieli — Henkisen hevostaidon kirja
Tekijät: Lepistö, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523790247
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hevonen, ihminen-eläinsuhde, vuorovaikutus, eläinten käyttäytyminen, tunnetaidot, tunteet, jännittäminen, pelko, epävarmuus, hallinta, säätely, transferenssi (psykologia), peilaus, läsnäolo, flow-tila, onnistuminen, ratsastajat, ratsastus, harjoittelu, tasapainoharjoittelu, mielikuvaharjoittelu, harjoitukset, eläinten koulutus, temput, esittävät taiteet, ongelmat, käyttäytymishäiriöt, käsittely, esoterismi
Avainsanat: Hevonen, Hevonen ja ihminen yhdessä, tunnetaajuustaso, tunteet
Hevonen on kuin ihmisen mieli -teos kertoo hevosen ja ihmisen välisestä kommunikaatiosta tunnetaajuustasolla. Hevonen lukee vaistonvaraisen tarkasti ihmisen tunnetiloja ja tietää siten ihmisestä paljon enemmän kuin ihminen itse.

Kirjailija Tiina Lepistö on elänyt hevosten kanssa sekä harrastajana että ammattilaisena lähes 50 vuotta. Hän kuvaa kirjassaan omien kokemustensa kautta, kuinka hevoset ovat kannatelleet häntä sekä fyysisesti että henkisesti läpi elämän. Hevosilta kirjailija on oppinut kuinka tärkeää niin hevosten kanssa toimiessa kuin muussakin elämässä on positiivisen ja huolettoman tunnetilan säilyttäminen ja läsnäolo tietoisen mielenhallinnan avulla.

Tiina Lepistö on työskennellyt radiotoimittajana ja koomikkona sekä kirjoittanut ja ohjannut komedioita radioon, televisioon, teatteriin ja hevosshow-esityksiin vuosikymmeniä. Hän on toiminut myös esiintyvien hevosten kouluttajana, showratsastajana ja historiallisten sotaratsastustaitojen opettajana. Kiinnostus henkisiin asioihin periytyy hänen buddhalaista meditaatiota ja joogaa harjoittaneelta äidiltään.


Suosittelemme myös