Herkkyyden lahja — Kuinka lopettaa kaikkien miellyttäminen ja alkaa seurata unelmiaan

Törner, Isabella
Nimeke: Herkkyyden lahja — Kuinka lopettaa kaikkien miellyttäminen ja alkaa seurata unelmiaan
Tekijät: Törner, Isabella (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527240694
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 173
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Itseapukirjallisuus
Traumakirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: herkkyys (psykologia), kiltteys, hengellisyys, persoonallisuuden piirteet, itsetuntemus, itsekasvatus, enkelit
Oletko ahdistunut, polttamassa itsesi loppuun tai joudutko usein toisten kynnysmatoksi? Jos vastasit kyllä, olet mitä ilmeisimmin herkkä sielu ja löytänyt juuri oikean kirjan käsiisi. Herkkyyden lahja opastaa sinut hellävaraisesti seisomaan itsesi rinnalla, asettamaan rajoja, rakastamaan itseäsi ja seuraamaan unelmiasi. Herkkä ihminen kokee toisten ihmisten tarpeet tärkeämpinä kuin omansa, joten hän unohtaa helposti huolehtia itsestään. Miellyttämisen seurauksena herkkä ajautuu helposti palkitsemattomaan työhön ja myrkyllisiin ihmissuhteisiin, ja saa osakseen heikon itsetunnon.

Tämä on kirja sinulle, jonka sydän sanoo, että nyt riittää. Tahdot ottaa elämäsi langat takaisin käsiisi, ennen kuin ne lipsuvat kokonaan sormiesi välistä. Opettele käyttämään herkkyyden lahjaasi intuition, enkeliyhteyden ja villeimpien haaveidesi kautta.

Isabella Törner rakastaa merta, hengellisyyttä, syvällisiä keskusteluja ja joogaa. Hän on joogaopettaja, hyvinvoinnin kouluttaja ja ammattitaitoinen valmentaja. Ennen kaikkea hän on kuitenkin herkkä ihminen. Hän on koko elämänsä miellyttänyt toisia ihmisiä luullen sen olevan paras tapa olla ystävällinen ja antaa rakkautta. Huomattuaan sen toimimattomaksi tavaksi elää, hän kirjoitti Herkkyyden lahjan jakaakseen saamansa tiedon enkeleistä ja intuitiosta. Kutsumuksena Törnerillä on levittää rakkautta ja valoa ihmisten keskuuteen.


Suosittelemme myös