Henkinen uhmavoima — Miten löydän ja säilytän oman elämäni tarkoituksen

Purjo, Timo
Nimeke: Henkinen uhmavoima — Miten löydän ja säilytän oman elämäni tarkoituksen
Tekijät: Purjo, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527240984
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,90 € (24,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 230
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Itseapukirjallisuus
Traumakirjallisuus
Psykologia
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hyvä elämä, henkisyys, eettisyys, henkinen kasvu, resilienssi, elämänmuutokset, kriisit, eksistenssi, elämän tarkoitus, ihmiskuva, logoterapia
Henkinen uhmavoima -kirjan aiheena ovat erilaiset henkiset kyvyt ja voimat, joiden avulla ihminen voi elää tarkoituksentäyteistä elämää. Jokainen kaipaa tarkoituksellista elämää, ja jokaisessa piilevät kaikki keskeiset kyvyt, joiden avulla ihminen voi kokea elämänsä arvokkaaksi ja hyväksi. Arvokkaiden tarkoitusten löytäminen voi olla vaikeaa varsinkin erilaisten elämänkriisien ja niiden aiheuttamien oireiden keskellä.

Vaikeimmissa elämäntilanteissaan ihminen jopa epäilee elämän olevan täysin tarkoituksetonta ja turhaa. Näin ei kuitenkaan ole, vaan elämällä ja elämässä on aina tarkoitus. Jotta ihminen osaa etsiä ja löytää arvokkaita tarkoituksia, tarvitsee hän erilaisia henkisiä kykyjä ja voimia. Kirjassa kerrotaan, mitä nämä kyvyt ovat ja miten niitä voi saada ilmenemään ja vahvistumaan itsessä.

Kirjan kirjoittaja, filosofian tohtori Timo Purjo on tutkinut aihepiiriä jo väitöstutkimuksessaan ja tehnyt kirjan lähtökohtiin perustuvaa auttavaa ihmistyötä 1990-luvulta lähtien. Hän toimii myös Suomen Viktor Frankl Instituutin puheenjohtajana ja pääkouluttajana.


Suosittelemme myös