Häkkiooppera

Kuosa, Wilma-Emilia
Nimeke: Häkkiooppera
Tekijät: Kuosa, Wilma-Emilia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792081
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Sarja: Puhuttava runo
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 117
Tuoteryhmät: Kirjat
Puhuttava runo
Runous
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 82.2 Suomenkieliset runot
Häkkiooppera on hauras rakkaustarina vieraan maan byrokratian hampaissa. Se on viiltävän tarkkojen runojen avulla kerrottu tarina siitä, mitä seuraa järkytyksestä kun rakastettu muuttuu vangiksi. Miten käy ihmissuhteelle, kun väliin pystytetään muurit? Tarina sijoittuu Ranskan Rivieralle ja maalaa valtiovallasta piinaavan kuvan

Häkkiooppera kuuluu Basam Booksin Puhuttavan runon kirjasarjaan. Sarjassa elämän murroskohdista syntyneet, taiteellisesti korkeatasoiset runot tuodaan lukijan eteen peiliksi.

Titaanisydämen anatomia oli monitaiteilija Wilma-Emilia Kuosan (s.1988) esikoisteos (Basam Books 2020).

Häkkiooppera on runoromaanin jatko-osa, joka kietoo kertojan tarinan Helsingistä Nizzaan. Nizzalaistunut helsinkiläinen Kuosa on laulava tanssija ja koreografi, Y-sukupolven äänitorvi, joka kirjoittaa tabuista välittämättä.

Wilma-Emilia on koulutukseltaan jazztanssija ja hän on saanut tästä Ranskan kulttuuriministeriön myöntämän tunnustuksen. Hänen tanssikonserttejaan on esitetty Suomen lisäksi Ranskassa ja Beninissä, Länsi-Afrikassa. Hän keikkailee kansainvälisesti freelance laulajana, tanssijana ja koreografina. Kuosan teokset rakastavat rikotut sielut ehjiksi. Wilma-Emilian motto on "Fear is a liar".


Suosittelemme myös