Haaveilijat ja toteuttajat — Luovuuden vastavoimat

Niemisvirta, Reeta; Suviala, Emilia
Nimeke: Haaveilijat ja toteuttajat — Luovuuden vastavoimat
Tekijät: Niemisvirta, Reeta (Kirjoittaja)
Suviala, Emilia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792852
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.2.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 249
Tuoteryhmät: Työelämä ja talous
Psykologia
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: luovuus, luova toiminta, luovat menetelmät, intuitio, uteliaisuus, mielikuvitus, resilienssi, mind and body, unelmat, ideointi, innovaatiot, toteutus, prosessit, vuorovaikutus, yhteistyö, kokemukset
Luovuus syntyy vastakohdista.

Luovuuden prosessin voi jakaa kahteen vaiheeseen: ajatustyötä vaativaan haaveiluun ja toimintaan perustuvaan toteutukseen. Näitä molempia vie eteenpäin vastavoimien vuorottelu. Kirja esittelee kahdeksan vastavoimaparia, joiden avulla niin Haaveilija kuin Toteuttajakin oppii hyödyntämään omaa luovuuttaan parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Emilia Suviala on psykologian lisensiaatti ja luovuusvalmentaja. Hän on opiskellut luovaa kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa ja syventänyt tietämystään tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta mm. Stanfordin yliopistossa.

Reeta Niemisvirta toimii juristina sekä johdon ja asiantuntijoiden neuvonantajana ja valmentajana. Koulutukseltaan Reeta on oikeustieteen maisteri ja MBA. Reeta on suorittanut oikeustieteellisen jatkotutkinnon (LL.M.) Yhdysvalloissa Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä. Lisäksi Reeta on sertifioitu business coach.

Kirjoittajat ovat kahta manteretta asuttava, toisiaan täydentävä Haaveilija ja Toteuttaja—sisarusduo, joka toteutti haaveensa kirjan kirjoittamisesta yhdessä.


Suosittelemme myös