Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Essentialismi — Keskity olennaiseen

McKeow, Greg
Nimeke: Essentialismi — Keskity olennaiseen
Alkuteos: Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less
Tekijät: McKeow, Greg (Kirjoittaja)
Immonen, Antti (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527240977
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Alkuteos: Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less
Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 302
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Työelämä ja talous
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: päätöksenteko, työelämä, priorisointi, valinta, ajanhallinta, ajankäyttö, työn organisointi, itsensä johtaminen, työtavat, elämänhallinta
Saavuta enemmän tekemällä vähemmän!

Tuntuuko joskus siltä, etteivät voimasi riitä kaikkeen? Että sinulla on koko ajan kiire, etkä silti saa mitään aikaan? Jos näin, kaipaat avuksesi essentialismia.

Essentialismi on New York Timesin ja Wall Street Journalin bestseller-listoille yltänyt teos, jota on myyty yli miljoona kappaletta. Kirjan esittelemä menetelmä opettaa sinut arvioimaan, mikä kulloinkin on tärkeintä. Opit valikoimaan, mihin kohdistat arvokkaan aikasi ja energiasi - sen sijaan, että antaisit muiden määrätä siitä. Opit tekemään asioita entistä vähemmän, mutta paremmin: keskittymään niihin asioihin, joilla on aidosti merkitystä.

Greg McKeown kirjoittaa ja luennoi essentialistisesta elämäntavasta ja johtamisesta. Muun muassa Apple, Google, Facebook, LinkedIn ja Twitter luottavat tämän Stanfordin yliopiston kasvatin oppeihin. McKeown on Harvard Business Review'n ja LinkedIn Influencer's groupin suosittu bloggaaja ja toimii myös Maailman talousfoorumin nimeämänä Young Global Leaderina.

“Essentialismi todella tuottaa tuloksia. Hallitset asioita paremmin. Pystyt keskittymään täsmällisemmin juuri siihen, mikä on tärkeää.”
- Forbes

”McKeown osoittaa vakuuttavasti, että kyky nähdä tavoitteet selkeästi ja kyky kieltäytyä ovat molemmat tärkeitä ja aliarvostettuja ominaisuuksia nykypäivän yritysmaailmassa.”
- Jeff Weiner, ‎LinkedInin toimitusjohtaja

”Keskeistä luettavaa jokaiselle, joka haluaa huolehtia terveydestään, hyvinvoinnistaan ja onnellisuudestaan.”
- Arianna Huffington, mediayrittäjä


Suosittelemme myös