Erityisherkkyys ja henkinen matka

Ojala, Tiia
Nimeke: Erityisherkkyys ja henkinen matka
Tekijät: Ojala, Tiia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523792593
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.10.2024
Ilmestymispäivä: 30.10.2024
Hinta: 31,00 € (28,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2024
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Onko sinua kutsuttu liian kiltiksi, tunteelliseksi tai herkäksi? Tunnetko vahvasti kaikki tunteet ja koet asiat syvällisesti- niin ilot kuin surutkin? Oletko tottunut laittamaan muiden tarpeet etusijalle ja piilottamaan omasi?

Olet saattanut kuulla jotain erityisherkkyydestä, tai tiedät jo omaavasi tämän piirteen. Haluat ehkä tutustua itseesi paremmin, oppia lisää herkkyydestä tai löytää tavan toimia niin, ettet koko ajan kuormita itseäsi. Saatat haaveilla tasapainoisesta elämästä, jossa sinun tarpeesi ja tunteesi tulevat paitsi tunnustetuksi, myös hyväksytyksi. Olet siinä pisteessä, että haluat muutosta, ja tällä kertaa aiot toteuttaa muutoksen omista toiveistasi käsin, itsesi etusijalle laittaen.

Siinä tapauksessa olet tarttunut kirjaan, joka on kirjoitettu juuri sinulle! On aika, että otat oman elämäsi ohjat omiin käsiisi. Sinä ansaitset omat unelmasi. Sinä saat olla olemassa ja tulla näkyväksi juuri sellaisena kuin olet. Tässä kirjassa näet, miten pääset muiden miellyttämisestä, itsesi vaientamisesta ja uupumisesta kohti omavoimaista, antoisaa elämää, jossa sinun äänesi tulee kuulluksi.

Tiia Ojala on valmentaja, kirjoittaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, joka auttaa erityisherkkiä löytämään oman voimansa ja kääntämään herkkyyden vahvuudeksi.


Suosittelemme myös