Ensimmäinen ero — Selviytymisopas

Svensk, Tiina
Nimeke: Ensimmäinen ero — Selviytymisopas
Tekijät: Svensk, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337905
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,90 € (25,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 203
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: N14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: eroaminen (ihmissuhteet), parisuhde, kriisit, selviytyminen, minäkuva, itsensä toteuttaminen, uskottomuus, tunteet, seksuaalisuus, nuoret aikuiset, eronneet
Avainsanat: ero, eroaminen, eroprosessi, ensiero, ikäkriisi
E-kirja, 2021
EPUB
15,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
16,90 €

Ensimmäinen ero tarjoaa työkaluja erosta selviämiseen. Se on muistutus siitä, ettei rakkaus lopu, vaikka parisuhde päättyy.

Nuorena aikuisena koetut ensimmäiset erot ovat kokemuksia, jotka voivat nostaa pinnalle paljonkin käsiteltäviä asioita: kipupisteitä ja haasteita. Kirjoittaja Tiina Svensk pohtii rakkautta ja siihen liittyviä yhteiskunnallisia ja kulttuurisia ilmiöitä nuoren aikuisen näkökulmasta.

Svensk on haastatellut kirjaansa varten laajan joukon suomalaisia eturivin asiantuntijoita. Muun muassa eroasiantuntija Marianna Stolbow, pariterapeutti Elina Tanskanen sekä seksuaaliterapeutti Marja Kihlström tarjoavat kukin oman näkökulmansa eroprosessiin.

Kirjan tarkoituksena on auttaa lukijaa ottamaan vastuu omasta kokemuksestaan ja tunteistaan, sekä vahvistaa omanarvontuntoa ja itsemyötätuntoa eron jälkeen. Kirja toimii myös vertaistukena hetkeen, joka voi olla nuoren aikuisuuden ja parikymppisyyden suurin tai ensimmäinen kriisi.

Tiina Svensk on helsinkiläinen toimittaja ja joogaopettaja, joka haluaa valaa maailman täyteen rakkautta.


Suosittelemme myös