Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Elinvoimainen vuosi — Kuinka tukea terveyttä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja yin-joogan keinoin

Andersson, Minna
Nimeke: Elinvoimainen vuosi — Kuinka tukea terveyttä perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja yin-joogan keinoin
Tekijät: Andersson, Minna (Kirjoittaja)
Kähkönen, Emmi (Valokuvaaja)
Maununen, Maria (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789527240700
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 129
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Hyvinvointi
Itseapukirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kiinalainen lääketiede, hoitomenetelmät, jooga, harjoitukset, terveyden edistäminen, terveysvaikutukset, ravitsemus, elintavat, qi, viisi elementtiä, jin ja jang, psykofysiologia
Yhteytesi luontoon, omaan kehoon ja mieleen on terveytesi perusta. Joogaopettaja ja Shiatsu-hoitaja Minna Anderssonin teos Elinvoimainen vuosi ammentaa kokonaisvaltaista hyvinvointia perinteikkäästä kiinalaisesta lääketieteestä ja yin-joogasta, ja tarjoilee sen päivittäiseen arkeen sopivina palasina vuodenaikojen mukaan laadittujen ohjeistusten ja helppojen yin-joogaharjoitusten avulla.

Kiinalainen lääketiede uskoo erilaisten hoitomenetelmien (mm. akupunktio), yrittilääketieteen, ravinto-opin, elintapaohjeiden ja mieli- ja kehoharjoitusten olevan avainasemassa tasapainoisen kehon saavuttamisessa. Tasapainoisessa kehossa elämänenergia, Chi, virtaa vapaasti, mieli voi hyvin ja tunteet ovat harmoniassa. Yin-jooga on taolaisesta joogasta nykypäivään kehittynyt, kehoa hoitava ja vahvistava harjoitus, joka anatomisten hyötyjen ohella rauhoittaa mieltä, rentouttaa hermostoa sekä auttaa kohtaamaan ja käsittelemään tunteita ja ajatuksia.

Andersson on hoitanut oman terveytensä kuntoon näiden menetelmien avulla. Siitä innostuneena hän jatkoi opintojaan itsenäisesti ja erilaisissa koulutuksissa. Myöhemmin hän kehitti GroundingYin -joogahoidon, jossa yin-joogan asanoihin yhdistyy energiakanavien ja akupisteiden käsittely. Menetelmää hän kouluttaa nyt myös muille Suomessa ja Englannissa.


Suosittelemme myös