Elinvoimaa — Miehen kokonaisvaltainen seksuaalisuus ja sen ravitseminen

Lilja, Jukka-Pekka; Gómez , Naty Ezequiela
Nimeke: Elinvoimaa — Miehen kokonaisvaltainen seksuaalisuus ja sen ravitseminen
Tekijät: Lilja, Jukka-Pekka (Kirjoittaja)
Gómez , Naty Ezequiela (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789527240595
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,90 € 8,00 € (7,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 207
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
Kirjat
Hyvinvointi ja jooga
Itseapukirjallisuus
Alelöytöjä
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Miehen seksuaalisuus on kokonaisvaltainen ja arvokas osa miehen elämää. Se on miehisen terveyden ja elinvoimaisuuden lähde, joka kaipaa huomiota ja ravintoa.

Vaikka kirja Elinvoimaa -miehen kokonaisvaltainen seksuaalisuus ja sen ravitseminen onkin kirjoitettu ensi sijassa miehille, myös naiset ja koko sukupuolisuuden kirjo voivat saada kirjasta inspiraatiota ja uusia näkökulmia seksuaalisuuteensa.

Tänä päivänä miehen seksuaalisuudelle asetetaan suuria haasteita ja paineita. Nämä paineet eivät ainostaan liity itse seksuaaliseen suoritukseen ja taitoon vaan myös biologiseen kykyyn ja yleiseen elinvoimaisuuteen. Mm. miesten siittiöluvun lasku ja lisääntynyt hormonaalinen epätasapaino ovat maailmanlaajuinen ja kasvava ongelma.

Kirja käsittelee merkittävää seksuaalisuuden itsehoitoperinnettä, joka on Suomessa jäänyt lähes tyystin varjoon. Vaikka seksistä on kirjoitettu paljon, suomeksi on vaikea löytää vastaavaa teosta, joka puhuu seksuaalisuudesta yhtä peittelemättömästi.

Kirja lähestyy miehen seksuaalisuutta terveyden, elinvoiman ja henkisyyden näkökulmista. Se tarjoaa mm. luonnollisia ja käytännön tapoja ravita mieshormonituotantoa sekä kasvattaa seksuaalista herkkyyttä ja itsetuntemusta, miehen ”feminiinistä” puolta unohtamatta.

Esipuheen kirjaan on kirjoittanut psykologi ja Iloiseksi-parisuhdekonseptin luoja Tony Dunderfelt.

Jukka-Pekka Liljan tutkimusmatka ihmisen seksuaalisuuteen on johdattanut hänet mielenkiintoisiin maisemiin, löytöihin ja oivalluksiin. Tätä matkaa hän on kulkenut omien kokemusten sekä länsimaisen ja itämaisen seksologisen tiedon viitoittamana. Jukka-Pekka on tehnyt pitkän elämäntyön shiatsuhieronnan ja taojoogan parissa. Hän on aikaisemmin myös kirjoittanut ja kääntänyt alan kirjallisuutta suomeksi.


Suosittelemme myös