Elämänilon jäljillä — Tunne juuresi, vaikuta elämääsi

Manka, Marja-Liisa
Nimeke: Elämänilon jäljillä — Tunne juuresi, vaikuta elämääsi
Tekijät: Manka, Marja-Liisa (Kirjoittaja)
Manka, Marja-Liisa (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523794177
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.2.2023
Hinta: 16,90 € (15,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: hyvinvointi, elämäntaito, onni, onnellisuus, optimismi, itsetuntemus, muistitieto, sukupolvet, perheet, traumat, ylisukupolvisuus, psyykkiset vaikutukset, luonteenpiirteet, persoonallisuuden piirteet, perimä, geenit, elinympäristö, henkilöhistoria
E-kirja, 2022
EPUB
20,00 €

Kovakantinen kirja, 2022

34,00 €

Suomi on julistettu maailman onnellisimmaksi maaksi, mutta miltei 11 henkilöä jää joka päivä masennuksen vuoksi työkyvyttömyyseläkkeelle. Kaipaisivatko vanhat ajattelu- ja toimintatavat jo uudistusta? Mitä nykypäivän onni tai elämänilo pitää sisällään?

Hyvä mieli on paras lahja, minkä voit antaa itsellesi ja läheisillesi. Kirja kertoo, miten tulla hyvälle mielelle, mutta myös sietää epävarmuutta ja ongelmia.

Kirjassa lähdetään tutkimusretkelle selvittämään elämänilon salaisuutta. Koehenkilönä on Manka itse, joka on löytänyt sukunsa muistolaatikon homeenhajuisine päiväkirjoineen ja esineineen. Menneestä paljastuu järkyttäviä asioita, jotka ovat painaneet jälkensä yli sukupolvien ja siirtyneet hiostaviksi taakoiksi, jotka on paljastettava. Silloin on helpompi suhtautua lempeämmin itseensä ja olla siirtämättä taakkoja omille jälkipolvilleen.

FT, YTM Marja-Liisa Manka on toiminut työhyvinvoinnin professorina ja dosenttina Tampereen yliopistossa. Hän on johtanut lukuisia tutkimus- ja kehittämishankkeita ja kirjoittanut useita tietokirjoja hyvinvoinnista.


Suosittelemme myös