Elämäni ottelu — Urheilijan tien ja työelämän yhteiset pisteet

Siukonen, Sebastian
Nimeke: Elämäni ottelu — Urheilijan tien ja työelämän yhteiset pisteet
Tekijät: Siukonen, Sebastian (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789527337325
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,90 € 8,00 € (7,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Basam Books
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 186
Tuoteryhmät: Sebastian Siukonen: Elämää väreissä
Kirjat A-Ö
Kirjat
Työelämä
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Avainsanat: Kasvutarina, Sebastian Siukonen, Urheilu, Yhteistyö, johtaja, muutos, oppiminen, uudistuminen, valmennus, valmennusmenetelmät, valmentaja, valmentaminen
Elämäni ottelu on kasvutarina. Se on omakohtainen kirjoitus unelmista, yrittämisestä, työstä ja oppimisesta. Se on tarina joukkueen voimasta, yhteistyöstä, luottamuksesta ja kehittymisestä. Sebastian Siukonen käy läpi kymmenottelukisan (Lyon, Ranska, Eurooppa-cup) ja kuvaa kisan aikaisia tapahtumia, tunteita ja ajatuksia, jotka tarjoavat mielenkiintoisen ja konkreettisen tarttumapinnan aikamme kiihtyviin muutosilmiöihin erilaisissa työorganisaatioissa.

Miten tavoitteellinen urheilu-ura kasvattaa luonnetta, mikä on analogia urheilun ja työelämän välillä ja miten tarinallisuus tekee näkyväksi kuljetun matkan arvon? Kuinka urheilussa opitut itsekuri, tavoitteellisuus ja yhteisöllisyys antavat eväitä tiimityölle, itsensä johtamiselle ja vuorovaikutuksessa tapahtuvalla oppimiselle?
Näihin kysymyksiin kirja pureutuu.

Teos on jatkumoa kahdelle edelliselle Siukosen kirjalle Kun kiireestä tuli kupla (2009) ja Viivan alle (2015). ”Trilogian” kolmatta osaa voi suositella kaikille urheilijoille, valmentajille, opettajille, vanhemmille sekä esimiehille ja johtajille, joita kiinnostavat tavoitteelliset sekä luottamukseen ja vuorovaikutukseen perustuvat oppimisprosessit.

Sebastian Siukonen LitM on entinen maajoukkuekymmenottelija ja urheiluvalmentaja. Urheilu- ja valmennusuran jälkeen Siukonen on työskennellyt moninaisissa johtamisen, liiketoiminnan, henkilöstöasioiden, myynnin ja työhyvinvoinnin johto- ja kehittämistehtävissä. Ammatillisesti hän on täydentänyt osaamistaan niin akateemisesti kuin johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET), vakuutustutkinnon (VTS) ja hallitustyöskentelyn (HHJ) muodossa.


Suosittelemme myös