Ekotrippi

Heikkinen, Piia
Nimeke: Ekotrippi
Tekijät: Heikkinen, Piia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791961
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 30.9.2021
Ilmestymispäivä: 30.9.2021
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Tulossa
Kotimainen kaunokirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Järvisen Minnaa ahdistaa - ja hävettää. Vyötärö paisuu epäterveellisistä eineksistä ja mikromuovit valtaavat niin maailman meret kuin perheen vaatevarastot. Ei ihme, että tiedostava Siiri-tytär dissaa äitiään ja mieskin karkasi vihreämmille laitumille!

Myös kaksitoistavuotiaalla Siirillä on huoli maapallosta. Siirillä on myös nolo arvosana ruotsissa ja vielä nolommat kainalotissit, vääränmerkkiset verkkarit ja vinksahtanut perhe. Mutta ketä kiinnostaa?

Joskus elämä yllättää. Eräänä päivänä Minna päättää ryhdistäytyä ja muuttua paremmaksi ihmiseksi. On aika liittyä ilmastotalkoisiin ja leipoa Järvisten pesueesta pesunkestävä ekoperhe!

Löytyykö onni trendikkäistä kierrätyskoltuista, vegedieetillä karistetuista kiloista tai tee-se-itse-joululahjoista? Entä kuinka hankkia takaisin kadotettu suhde luontoon ja läheisiin, kun jo yhteys omaan sisimpään on hukassa?

Ekotrippi on elämänmakuinen kuvaus 2020-luvun maailmasta, jossa ihmisen identiteetti määritetään sometilin ja ostoskorin sisällöllä, arvo älypuhelimen askelmittarilla ja hiilijalanjälkilaskurilla. Herkän humoristisessa viihderomaanissa kahden eri sukupolven naiset kohtaavat omat kasvukipunsa ja aikamme vaatimukset eri tavalla - yksi tarina, kaksi kertojaa.

Piia Heikkinen on epätäydellisen täydellinen lähiömutsi, jolla on pihassa säitä uhmaava trampoliini ja taskussa pitkä ura sisällöntuottajana. Dystooppisiin ilmastokauhutarinoihin turhautunut esikoiskirjailija haluaa tarjota lukijoille vertaistukea arjen suorituspaineisiin ja hirtehistä huumoria ympäristöahdistuksen torjumiseen. ”Lopetetaan mustavalkoinen synkistely ja tongitaan ensin oman bioroskiksen sisältö. Vihreällä on monta eri sävyä.”


Suosittelemme myös