Credo — Tieni mystiikkaan

Pesonen, Anni
Nimeke: Credo — Tieni mystiikkaan
Tekijät: Pesonen, Anni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523791916
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 164
Tuoteryhmät: Kirjat
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Uskonnot ja hengellisyys
Kirjastoluokka: 20.2 Kristinusko. Teologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mystiikka, uskonelämä, rukoileminen, mietiskely, hiljaisuus, kristinusko, herännäisyys, papit, elämänkaari
Äänikirja, 2022
MP3
20,00 €

Vuoden kristillinen kirja 2021 -voittaja!

CREDO - tieni mystiikkaan on harvinaislaatuinen matka yhden kristityn sielunmaisemaan. Herkän henkilökohtainen kasvukertomus seurailee lapsen, murrosikäisen, opiskelijan, raamatuntutkijan ja
seurakuntapapin pohdintoja kristinuskon ydinsisällöistä. Mistä oikeastaan puhutaan, kun sanotaan Jumala? Millaiseksi Jeesuksen merkitys muodostuu? Millaiseksi muuttuu usko ikuiseen elämään, kun läheisen sairaus murentaa käsityksen kuolemattomasta, ruumiista erillisestä sielusta?

Olennaisimmaksi asiaksi nousee yhteys Jumalaan, rukous. Miten löytää rukoukseen elävä tuntu Jumalan läsnäolosta? Etsijän polku kulkee yhä syvemmälle mielen hiljaisuuteen, kristillisen mystiikan sanattomaan rukoukseen. Vanhat mystikot kertovat rukouksessa löydetystä todellisuudesta, joka loistaa myös Jeesuksen vertauksista. Kirja tarjoaa tuhtia teologista tietoa ja runsaasti eväitä omaan hiljentymiseen.

Anni Pesonen on teologi, joka on toiminut raamatuntutkijana ja opettajana Helsingin yliopistossa ja kouluttajana Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Nykyisin hän on seurakuntapappina Nurmijärvellä.


Suosittelemme myös