Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Big Rich Money — Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa

Presnal, Katja; Kilpatrick Brathwaite, Candice
Nimeke: Big Rich Money — Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa
Tekijät: Presnal, Katja (Kirjoittaja)
Kilpatrick Brathwaite, Candice (Kirjoittaja)
Presnal, Katja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523792241
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ei saatavilla
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 210
Tuoteryhmät: Kirjat
Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yrittäjyys, yritystoiminta, liiketoiminta, liiketoimintamallit, liikeideat, menestyminen, markkinointi, brändäys, yritykset, yrittäjät
E-kirja, 2021
EPUB
16,00 €

Äänikirja, 2022
MP3
20,00 €

Voiko intohimolla tienata ja miksi oma asenne on niin tärkeä? Miten tehdä samanlaista markkinointia kuin maailman isoimmat brändit vaikkei olekaan budjettia? Miten luoda menestys silloinkin kun kaikki menee pieleen?

Big Rich Money on naisyrittäjiä voimaannuttava mantra. Big Rich Money on suosionosoitus sinulle joka kapinoit perinteistä urapolkua vastaan, ja
uskallat olla itsellesi paras pomo joka sinulla on koskaan ollut.

Big Rich Money on kutsu niille jotka taistelevat yksin tuulimyllyjä vastaan ja kunnioittavat matkaa tavoitteisiinsa juhlimalla pieniäkin voittoja.

Tämä innostava yrittäjän ohjekirja puhuttelee yrittäjää ja yhdistää eri asioita loogisesti yhteen - asioita, joista yleensä täytyy oppia monesta eri tahosta erikseen. Kirjassa jaetaan konsulttisalaisuuksia maailmalla tunnettujen konsulttien kynästä, ja nostetaan esille suomalaisten naisyrittäjien korona-ajan menestystarinoita.

Katja Presnal ja Candice Kilpatrick Brathwaite ovat molemmat kolmen lapsen äitejä, maailmanmatkaajia ja unelmien toteuttajia. He ovat digitaalisen markkinoinnin pioneereja, jotka ovat konsultoineet niin Fortune 100-yrityksiä kuin startupeja, ja tehneet viraalikampanjoita jotka on tavoittaneet sata miljoonaa kuluttajaa. Katja Presnal on suomalainen seitsemän American Advertising Awards-palkinnon voittaja, joka on
puhunut konferensseissa ympäri maailman. Candice Kilpatrick Brathwaite on newyorkilainen markkinointistrategisti, jonka missiona on auttaa naisyrittäjiä menestymään. Heidän uusi yrityksensä, Insider Society, tarjoaa tukea ja apua naisyrittäjille. Lue lisää https://www.insidersociety.com.


Suosittelemme myös