Autenttinen menestys — Elä itsesi näköisesti

Ahlman, Satu; Tåg, Nora
Nimeke: Autenttinen menestys — Elä itsesi näköisesti
Tekijät: Ahlman, Satu (Kirjoittaja)
Tåg, Nora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794900
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.10.2024
Ilmestymispäivä: 15.10.2024
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirjat
Syksy 2024
Tulossa
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Mainetta ja mammonaa vai sittenkin jotain muuta?

Autenttinen menestys - elä itsesi näköisesti haastaa perinteisen käsityksen menestyksestä ja sen mittareista. Menestystä vääristä lähtökohdista tavoitteleva voi kokea voimakasta arvoristiriitaa, ahdistusta sekä riittämättömyyden tunnetta, vaikka saisikin elämältä koko ajan enemmän ja enemmän. Autenttinen menestys - elä itsesi näköisesti yhdistää teoriaa, käytäntöä ja työkaluja auttaen lukijaa hahmottamaan, mitä menestys itselle tarkoittaa ja kuinka rakentaa itsensä näköistä elämää menestystä kohti.

Kirja vie kohti tasapainoisempaa ja menestyksekästä elämää syvemmän itsetuntemuksen, vahvemman resilienssin ja itsensä johtamisen taidon kautta. Kirjan oppien avulla otetaan sopivassa suhteessa vastuuta suunnasta, valinnoista ja toiminnasta unohtamatta elämän iloa ja armollisuutta itseä kohtaan. Reflektointitehtävät haastavat käsittelemään vaikeitakin asioita, tutustumaan omiin arvoihin, analysoimaan omia vahvuuksia, tunnistamaan rajoittavia uskomuksia sekä tekemään muutoksia omien tavoitteiden mukaisesti. Kirjan tarjoamien oppien avulla on mahdollista nauttia matkasta kohti menestystä.

Kirja pohjautuu Avaimet menestykseen -podcastiin sekä Ahlmanin ja Tågin käyttämään Menestyksen kaava -valmennusmetodiin.


Suosittelemme myös