Asiantuntijuuden salat

Brunson, Russell
Nimeke: Asiantuntijuuden salat
Alkuteos: Expert secrets
Tekijät: Brunson, Russell (Kirjoittaja)
Kivi, Jussi Tuomas (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789527337202
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.5.2022
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Alkuteos: Expert secrets
Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 286
Tuoteryhmät: Kirjat
Itseapukirjallisuus
Kirjat A-Ö
Syksy 2021
Käännetty tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: markkinointi, digitaalinen markkinointi, markkinointiviestintä, Internet, WWW-sivut, verkkoviestintä, asiantuntijuus, tuotteistus, asiantuntijaorganisaatiot, tietoyritykset, verkkoliiketoiminta, yritystoiminta, menestyminen, kertomukset, karisma, johtajuus, asiakasuskollisuus, asiakkuus, sitoutuminen (toiminta), samaistuminen, fanius, myyntityö
Yrityksesi on kutsumuksesi. Sinut on kutsuttu palvelemaan ihmisjoukkoja luomillasi tuotteilla ja palveluilla. Asiantuntijuudellasi ja tarinallasi saat ihmiset liikkeelle, saat aikaan muutoksia asiakkaittesi elämässä ja samalla kasvatat yritystäsi.

Russel Brunsonin mukaan asiantuntijuus on avain erilaisten tuotteiden myyntiin. Asiantuntijan tarina on se, mikä saa ihmiset aluksi kiinnostumaan ja sitten sitoutumaan yritykseen. Osuvalla ja oikea-aikaisella sanomalla on mittaamaton arvo - se voi jopa muuttaa jonkun elämän! Kirjassaan Brunson opastaa kädestä pitäen, miten muuntaa asiantuntijuus myyntivaltiksi.

Asiantuntijuuden salat auttaa sinua löytämään äänesi ja antaa sinulle rohkeutta tulla johtajaksi. Asiantuntijuuden salat näyttää, miten teet kutsumuksestasi uran!


Suosittelemme myös