Arvonluontia analytiikalla — Käsikirja analytiikan johtamiseen

Ratia, Milla
Nimeke: Arvonluontia analytiikalla — Käsikirja analytiikan johtamiseen
Tekijät: Ratia, Milla (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523793330
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 184
Tuoteryhmät: Työelämä ja talous
Kirjat A-Ö
Kirjat
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: analyysi, arvonluonti, johtaminen, tietämyksenhallinta, data, digitalisaatio, johtamiskulttuuri, strategiat, liiketoiminta
Data ei ole uusi öljy, ellei sitä osata hyödyntää osana liiketoimintaa. Onnistunut analytiikkajohtaminen sen sijaan valjastaa datasta merkittävää arvoa liiketoiminnalle.

Arvonluontia analytiikalla kertoo, millaista arvoa analytiikasta voi syntyä ja mitkä ovat menestyksekkään analytiikkajohtamisen edellytykset. Tarkastelu pohjaa sekä akateemiseen tutkimukseen että käytännön tapausesimerkkeihin eri toimialoilta.

Teos on monipuolinen alan käsikirja ylimmälle yritysjohdolle ja päällikkötason henkilöille suuressa tai keskisuuressa yrityksessä, toimialasta riippumatta. Se avaa arvokkaita näkökulmia myös business intelligence (BI)- ja analytiikkakonsultoinnin parissa työskenteleville sekä muille analytiikan johtamisesta kiinnostuneille asiantuntijoille.

Milla Ratialla (FT, KTM) on laaja-alainen kokemus analytiikan johtamisesta, datapohjaisesta tuote- ja palvelukehityksestä sekä digitaalisten kyvykkyyksien rakentamisesta eri toimialoilta. Hän on väitellyt tohtoriksi analytiikan arvonluonnista.


Suosittelemme myös