Ammattiahdistus — Mikä minusta tulee isona?

Tuomikoski, Suvi
Nimeke: Ammattiahdistus — Mikä minusta tulee isona?
Tekijät: Tuomikoski, Suvi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523794184
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.1.2023
Hinta: 16,00 € (14,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Basam Books
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Kirjat A-Ö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 38.8 Ammatinvalinta
Pehmeäkantinen kirja, 2022

32,00 €

Ammatteihin liittyvä ahdistus sai alkunsa noin 3,5 miljardia vuotta sitten. Tyypillisesti tällainen ahdistus iskee noin 16-vuotiaana ja alkaa hellittää siinä 66-vuotiaana, hetkeä ennen Las Palmasin koneen lähtöä.

Voi ahdistaa, kun ei tiedä mihin kouluun hakisi tai valmistuu ammattiin, jonka itselle sopivuudesta ei ole yhtään varma. Alkaa ahdistaa, jos päätyy pohtimaan, onko sellaisessa työssä, mikä tuntuu hyvältä tai johon kykenee. Ja se vasta ahdistaa, jos ei tiedä, mitä osaa tai haluaa.

Suvi Tuomikoski on tehnyt elämässään töitä noin 40:llä eri ammattinimikkeellä. Siinä sivussa hän on kouluttautunut kasvatustieteen maisteriksi ja etsinyt vastauksia sellaisiin kysymyksiin kuin, miksi meitä aina välillä ammatillisesti ahdistaa? Mikä kaikki siihen vaikuttaa? Mistä ahdistus alkaa ja mihin se päättyy?

Hän paketoi tähän kirjaan läpileikkaavan kattauksen näihin asioihin vaikuttavia seikkoja. Toivoen teoksen tuovan lohtua, iloa ja vertaiskokemuksia. Hän tekee myös selväksi sen, miksi on hyvä, ettei aina tiedä.


Suosittelemme myös