SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT > Työelämä

Essentialismi : keskity olennaiseen
29,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
260 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi:
Oletko koskaan tuntenut houkutusta järjestellä työelämäsi uudelleen? Löydätkö usein itsesi venytettynä liian pitkälle? Tunnetko tehneesi paljon töitä saamatta mitään aikaan? Oletko toistuvasti kiireinen, mutta tuottamaton? Tunnetko, että sinun aikasi on jatkuvasti käytössä toisten ihmisten tavoitteiden saavuttamiseksi?

Jos vastasit ”kyllä” johonkin näistä, niin tämä kirja on tiesi ulos näistä tilanteista. Kirjan tarkoitus ei ole saada tehtyä enemmän vähemmässä ajassa, vaan auttaa sinua tekemään juuri ne oikeat asiat. Kyseessä ei siis ole ajanhallintaan sopiva strategia tai menetelmä tuottavuuden lisäämiseksi, vaan systemaattista kykyä tunnistaa tarkkanäköisesti, mikä on ehdottoman tarpeellista, ja eliminoida kaikki, mikä ei ole sitä.

Tarkemmalla asioiden tarpeellisuuden kriteerien valikoimisella pääsee kontrolliin omista ajan ja energian käytön valinnoistaan sen sijaan, että antaisi toisten epäsuorasti tehdä valinnat puolestaan.

Kirja on kiinnostavaa luettavaa erityisesti yritysjohtajille, esimiehinä toimiville ja henkilöille, jotka haluavat tehdä vähemmän, mutta paremmin, ja siistiä sekä järjestää omaa elämäänsä.

Tuote ei tilattavissa.
Essentialismi : keskity olennaiseenzoom
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin