SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > KIRJAT > Työelämä

Kokonaisuuden näkemisen taito : johdatus integraaliseen ajatteluun
27,90 €
Kustantaja:
Sivumäärä:
200 sivua
Asu:
Pehmeäkantinen kirja
Painos:
2. p.
Julkaisuvuosi:
Ymmärrys maailmasta on lisääntynyt viimeisten vuosikymmenten aikana. Tietoverkkojen ansiosta tieteenalojen, uskontojen ja erilaisten henkisten perinteiden tulkinnat ovat kenen tahansa saatavilla, tulkittavissa ja käytettävissä.

Runsaudella on kääntöpuolensa. Tietotulva, informaatioähky, valeuutiset ja totuudenjälkeinen aika koettelevat ymmärryksen työkaluja. Siksi on entistäkin tärkeämpää nähdä kokonaisuuksia, sitä miten asiat liittyvät toisiinsa ja miten erilaiset totuudet mahtuvat samaan maailmaan. Integraalinen, näkökulmia yhdistävä ajattelu ja sitä edistävä monialainen koulutus on yksi vastaus tähän aikamme haasteeseen, jonka kohtaavat yhtä hyvin koululaiset, opiskelijat kuin eri alojen asiantuntijatkin.

Integraalinen ajattelu tarkoittaa tiivistetysti kokonaisuuksien näkemisen taitoa, sitä miten eri asiat liittyvät toisiinsa, ja miltä todellisuus näyttää eri näkökulmista katsottuna.

Filosofian tohtori JP Jakonen on kirjailija, tutkija ja terveiden parantaja. Hän on kirjoittanut ja luennoinut laajalti johtamisesta, yrittäjyydestä, ja valmentamisesta. Hän on tutkinut integraalista ajattelua ja perustanut sitä soveltavan yrityksen Integral Foresight Finland Oy.

Matti Kamppinen on Turun yliopiston dosentti ja uskontotieteen yliopistonlehtori historian, kulttuurin ja taiteiden tutkimuksen laitoksella. Hän on tutkinut noituutta ja shamanismia Perun sademetsäalueella, kognitiotieteen ja tulevaisuudentutkimuksen filosofiaa, aikakäsitysten kulttuurisidonnaisuutta, ekosysteemipalveluita ja yritysvastuuta, teknologian ja riskien mentaalisia malleja sekä systeemiajattelun suhdetta viisauteen ja henkisyyteen.

"Vakuuttava teos -- kiteyttävä, vetävä, yhteenkokoava. Kirja hehkuu!" -- Professori Esa Saarinen, Aalto-yliopisto.

Tuote ei tilattavissa.
Kokonaisuuden näkemisen taito : johdatus integraaliseen ajatteluunzoom
KIRJAUDU
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
OMA TILI
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
ASIAKASPALVELU
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot
SEURAA MEITÄ
Facebook
Instagram
Linkedin